دمی گوجه رو من اینطوری درست می کنم
![[تصویر: 1080x1119_5e7796459db4ce449344fb4c.jpg]](https://www.offdecor.com/image/media/post/4636/1080x1119_5e7796459db4ce449344fb4c.jpg)
مواد لازم:
گوجه
پیاز
برنج
سیب زمینی
رب
نمک و فلفل و زرچوبه
روغن
عصاره ی مرغ یا قلم (اختیاری به جای آب)
![[تصویر: estanboli-ba-soya.jpg]](https://fidia.ir/wp-content/uploads/2021/06/estanboli-ba-soya.jpg)
طرز تهیه:
1) گوجه رو رنده می کنم و پوستش رو همون موقع جدا می کنم (نمیذارم رنده شه) یا اگه وقت داشته باشم، قابلمه آب رو جوش میارم، روی ته گوجه ها یه بعلاوه ی نسبتا بلند ایجاد می کنم و میندازم توی آب جوش و بعد از چند دقیقه درمیارم میندازم توی آب یخ و بعدش پوست می گیرم و پوره می کنم...
2) پیاز رو نگینی می کنم و تفت میدم
3) سیب زمینی ها رو در حد بند انگشت بصورت مربعی خرد می کنم و توی آب مجدد میشورم و به پیازها اضافه می کنم و زردچوبه و فلفل رو اضافه می کنم (میشه سیب زمینی رو سرخ نکرد و خام به گوجه اضافه کرد و بعدش برنج ریخت)
4) ظرف رو خالی می کنم و گوجه رو با روغن و یکم نمک تفت میدم... آبش که تموم شد، رب رو اضافه می کنم و خوب تفت میدم...
5) سیب زمینی و پیاز و نهایتا عصاره رو هم بعدش اضافه می کنم...
6) آب که به جوش اومد، برنج رو اضافه می کنم و دیگه میذارم بپزه... من یکم شفته بر میدارم اما برنج هایی که با سبزیجات و صیفی جات پخته میشن، باید یکم آبشون رو کمتر از یه بند انگشت بریزیم که شفته نشن...
![[تصویر: 1080x1119_5e7796459db4ce449344fb4c.jpg]](https://www.offdecor.com/image/media/post/4636/1080x1119_5e7796459db4ce449344fb4c.jpg)
مواد لازم:
گوجه
پیاز
برنج
سیب زمینی
رب
نمک و فلفل و زرچوبه
روغن
عصاره ی مرغ یا قلم (اختیاری به جای آب)
![[تصویر: estanboli-ba-soya.jpg]](https://fidia.ir/wp-content/uploads/2021/06/estanboli-ba-soya.jpg)
طرز تهیه:
1) گوجه رو رنده می کنم و پوستش رو همون موقع جدا می کنم (نمیذارم رنده شه) یا اگه وقت داشته باشم، قابلمه آب رو جوش میارم، روی ته گوجه ها یه بعلاوه ی نسبتا بلند ایجاد می کنم و میندازم توی آب جوش و بعد از چند دقیقه درمیارم میندازم توی آب یخ و بعدش پوست می گیرم و پوره می کنم...
2) پیاز رو نگینی می کنم و تفت میدم
3) سیب زمینی ها رو در حد بند انگشت بصورت مربعی خرد می کنم و توی آب مجدد میشورم و به پیازها اضافه می کنم و زردچوبه و فلفل رو اضافه می کنم (میشه سیب زمینی رو سرخ نکرد و خام به گوجه اضافه کرد و بعدش برنج ریخت)
4) ظرف رو خالی می کنم و گوجه رو با روغن و یکم نمک تفت میدم... آبش که تموم شد، رب رو اضافه می کنم و خوب تفت میدم...
5) سیب زمینی و پیاز و نهایتا عصاره رو هم بعدش اضافه می کنم...
6) آب که به جوش اومد، برنج رو اضافه می کنم و دیگه میذارم بپزه... من یکم شفته بر میدارم اما برنج هایی که با سبزیجات و صیفی جات پخته میشن، باید یکم آبشون رو کمتر از یه بند انگشت بریزیم که شفته نشن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم