۱۴۰۱/۱/۲۱، ۱۰:۳۷ صبح
بنظر منم ک*ت*ل*ت طول داره تا سرخ بشه.
من برای مهمونیم یکبار سمبوسه های سه گوش خیلی کوچولو درست کردم به تعداد زیاد.
هر سمبوسه را که می پیچیدم میذاشتم توی سینی که داخل نایلون بزرگ بود که خشک نشه.
بعد یکمرتبه شروع کردم به سرخ کردن. نیمساعت زمان برد، پیچیدم، نیمساعت هم زمان برد که سرخ کردم. برای اینکه بیان نشه گذاشتم توی ماکروفر خاموش. اگر یخچال میذاشتم نرم میشد از تردی در میومد. دیگه هم گرمش نکردم.
من برای مهمونیم یکبار سمبوسه های سه گوش خیلی کوچولو درست کردم به تعداد زیاد.
هر سمبوسه را که می پیچیدم میذاشتم توی سینی که داخل نایلون بزرگ بود که خشک نشه.
بعد یکمرتبه شروع کردم به سرخ کردن. نیمساعت زمان برد، پیچیدم، نیمساعت هم زمان برد که سرخ کردم. برای اینکه بیان نشه گذاشتم توی ماکروفر خاموش. اگر یخچال میذاشتم نرم میشد از تردی در میومد. دیگه هم گرمش نکردم.