ترگل منم یه بار خمیر لواش گرفتم افتضاح شد
باگت بد نمیشه اما باز به پای خمیر خونگی یا پود خمیر آماده نمیرسه
این خمیر هم خوبه برای پیراشکی و لقمه ها
نان آچما
مواد لازم برای خمیر نان:
آرد نان فانتزی ۵۰۰گرم.شیر ۲۰۰گرم.ماست ۱۵۰گرم.نمک ۱۰گرم.مخمر فوری ۱۰گرم.شکر ۱۰گرم.روغن مایع ۵۰ گرم(من از روغن زیتون استفاده کردم)
طرز تهیه:
آرد،نمک،شکر و مخمر با هم ترکیب کنید.ماست و روغن رو اضافه کنید.در آخر شیر را به خمیر اضافه کرده و با دست خوب مخلوط کنید همیشه در خمیرهایی که آردشون ثابته، مایعات رو با احتیاط اضافه کنید ممکنه کمتر یا بیشتر از اندازه ای که در دستوره مصرف بشه.حالا میتونید خمیر رو با دستگاه یا روی سطح صاف با دست ورز بدین تا جایی که چسبندگیش از بین بره خمیر از دیواره های میکسر جدا بشه و اگه تکه ای از خمیر رو با دست باز کنید صاف و یکدست باشه و بتونید اونو نازک کنید بدون اینکه پاره بشه(تست پنجره).خمیر رو چونه بگیرید و روی سطح صاف یا داخل یه ظرف که چرب شده بذارین روش رو بپوشونید و استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه بعد خمیر رو دوازده قسمت کنید.چونه بگیرید و با وردنه بصورت بیضی باز کنید. مواد میانی دلخواهتون بذارین بپیچید و در سینی فر یا قالب با فاصله بذارین. روی سینی رو بپوشونید و اجازه بدین تا خمیر استراحت کنه و حجیم بشه بعد رومال بزنید من از سفیده تخم مرغ استفاده کردم.سپس در فری که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰_۳۰ دقیقه قرار بدین. از ظرف آب گرم در فر استفاده کردم.بافت نون فوق العاده نرم و پنبه ایه.
باگت بد نمیشه اما باز به پای خمیر خونگی یا پود خمیر آماده نمیرسه
این خمیر هم خوبه برای پیراشکی و لقمه ها
نان آچما
مواد لازم برای خمیر نان:
آرد نان فانتزی ۵۰۰گرم.شیر ۲۰۰گرم.ماست ۱۵۰گرم.نمک ۱۰گرم.مخمر فوری ۱۰گرم.شکر ۱۰گرم.روغن مایع ۵۰ گرم(من از روغن زیتون استفاده کردم)
طرز تهیه:
آرد،نمک،شکر و مخمر با هم ترکیب کنید.ماست و روغن رو اضافه کنید.در آخر شیر را به خمیر اضافه کرده و با دست خوب مخلوط کنید همیشه در خمیرهایی که آردشون ثابته، مایعات رو با احتیاط اضافه کنید ممکنه کمتر یا بیشتر از اندازه ای که در دستوره مصرف بشه.حالا میتونید خمیر رو با دستگاه یا روی سطح صاف با دست ورز بدین تا جایی که چسبندگیش از بین بره خمیر از دیواره های میکسر جدا بشه و اگه تکه ای از خمیر رو با دست باز کنید صاف و یکدست باشه و بتونید اونو نازک کنید بدون اینکه پاره بشه(تست پنجره).خمیر رو چونه بگیرید و روی سطح صاف یا داخل یه ظرف که چرب شده بذارین روش رو بپوشونید و استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه بعد خمیر رو دوازده قسمت کنید.چونه بگیرید و با وردنه بصورت بیضی باز کنید. مواد میانی دلخواهتون بذارین بپیچید و در سینی فر یا قالب با فاصله بذارین. روی سینی رو بپوشونید و اجازه بدین تا خمیر استراحت کنه و حجیم بشه بعد رومال بزنید من از سفیده تخم مرغ استفاده کردم.سپس در فری که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰_۳۰ دقیقه قرار بدین. از ظرف آب گرم در فر استفاده کردم.بافت نون فوق العاده نرم و پنبه ایه.