تینا جان خب حرف بدی نمیزنه. من خودم اگر دو روز پشت هم گوشت قرمز بخورم بدنم alert میده که دیگه بسه. برای همین معمولاَ روزهایی که غذا درست میکنم (که همیشه هم نیست)، حواسم هست اگر دیروزش گوشت قرمز خوردیم، امروز یا مرغ بخوریم یا ماهی. احساس میکنم بدنم خودش بهم میگه چی خوبه و چی بد و به حرفش گوش میدم. البته مثلاَ کالباس رو گوشت حساب نمیکنم، چون اونقدر برام سنگین نیست. ولی این که یک روز کباب تابهای بخورم روز بعد خورشت با گوشت یا ماهیچه به نظرم خیلی بده و حتماَ وسطش یکی دو وعده مرغ و ماهی هم میذارم. و البته شبها غذای گیاهی یا تخممرغی یا لبنی بیشتر میخوریم.
این برنامه رو البته فقط وقتی سرم خیلی شلوغ نیست میتونم پیش ببرم، ولی الگوی کلی زندگیم همینه.
برای صبحانه هم یه ظرف کوچیک عسل یا حلوا ارده و اینها بگیر بذار سر کارت که کیک نخوری. نون اگر میخرن براتون که عالی، اگر نمیخرن خب نون هم از خونه ببر. کاری نداره. نون جوی ساندویچی از نان سحر بگیر بذار کنار واسه یه هفتهت. این جور نونها ۲-۳ روز تازه میمونن اگر دربسته باشن.
این برنامه رو البته فقط وقتی سرم خیلی شلوغ نیست میتونم پیش ببرم، ولی الگوی کلی زندگیم همینه.
برای صبحانه هم یه ظرف کوچیک عسل یا حلوا ارده و اینها بگیر بذار سر کارت که کیک نخوری. نون اگر میخرن براتون که عالی، اگر نمیخرن خب نون هم از خونه ببر. کاری نداره. نون جوی ساندویچی از نان سحر بگیر بذار کنار واسه یه هفتهت. این جور نونها ۲-۳ روز تازه میمونن اگر دربسته باشن.