عاطفه جان اینکه مراقب کسی باشی این نیست که بری پیشش اتفاقا اگه بخوای از کسی مراقبت کنی اول باید خودت سالم باشی! خودت زودتر غذا درست کن بده همسرت ببره بالا بزاره پشت در تو هم نره! که اونا نخوان بیان پایین اصلا! در مورد بوی غذا هم همه در و پیکر رو باز کن بو زود میره. حتما حتما دوتا ماسک بزن رویی رو هم مرتب عوض کن
ببین عزیزم یه توصیه بهت میکنم آدمی که دلش برای خودش نمیسوزه هیچ دلسوزی هم نداره اول دلت برای خودت و بچت بسوزه بعد بقیه! هیچ فکر کردی اگه تو این شرایط مبتلا بشی کی میخواد ازت پرستاری کنه و جمعت کنه! همه که مریض هستن! پس تا میتونی مواظب خودت باش تعارف و اینارم بزار کنار اصلا تو خونه خودت تو یه اتاق بمون بیرونم نیا با این اوصافی که گفتی مادرشوهرت رو ببرن بیمارستان برای همه بهتره! همه رو مبتلا میکنه
بچه ها ما ادارمون فردا داره واکسن میزنه من نمیدونم بزنم یا نه انگار واکسن اسپوتنیک میزنه! از یه طرف میگن عوارض واکسن هنوز مشخص نیست که رو جنین چیه از یه طرف میگن عوارض واکسن در برابر بیماری بسیار کمتره اصلا نمیدونم چیکار کنم
ببین عزیزم یه توصیه بهت میکنم آدمی که دلش برای خودش نمیسوزه هیچ دلسوزی هم نداره اول دلت برای خودت و بچت بسوزه بعد بقیه! هیچ فکر کردی اگه تو این شرایط مبتلا بشی کی میخواد ازت پرستاری کنه و جمعت کنه! همه که مریض هستن! پس تا میتونی مواظب خودت باش تعارف و اینارم بزار کنار اصلا تو خونه خودت تو یه اتاق بمون بیرونم نیا با این اوصافی که گفتی مادرشوهرت رو ببرن بیمارستان برای همه بهتره! همه رو مبتلا میکنه
بچه ها ما ادارمون فردا داره واکسن میزنه من نمیدونم بزنم یا نه انگار واکسن اسپوتنیک میزنه! از یه طرف میگن عوارض واکسن هنوز مشخص نیست که رو جنین چیه از یه طرف میگن عوارض واکسن در برابر بیماری بسیار کمتره اصلا نمیدونم چیکار کنم
(۱۴۰۰/۵/۲۵، ۰۸:۵۷ صبح)سروناز نوشته است: بچه ها برای زردی که پرسیدین یکی از علت هاش اینه که خون مادر و بچه با هم فرق داشته باشه .حالا هم تو نوع خون هم مثبت و منفی بودنش .یه علت دیگش میتونه فاویسم باشه همون باقاله ای بودن بچه .چند تا علت دیگه هم داره ولی مهمتریناش ایناست.سروناز جان من و همسرم هر دو آ مثبت هستیم احتمال داره بچه من زردی بگیره؟!