ممنون عزیزم که جواب دادی... حقیقتا من اتگیزم از دست دادم... اما دیروز سیب زمینی سرخ کردم ی چند تا دونه خورد. سوپ هم درست کردم ک نخورد. شام هم کوکو سبزی دلشتیم خودمون بهش دادم یبار امتحان کرد.
ببین بستنی و هندونه و دوغ اینا قشنگ میشینه میخوره اما دریغ از غذا...
عزیزم ببخشید من جک نکردم اصن خصوصیم... زیاد نمیومدم اینجا اخه... ی بازه ای چند تا قاشق مثلا فرنی میخورد وقتیم دیدم ازمایشش خوب و دکترش گفت اشکال نداره دیگ نبردمش.. حتما میبرمش
من که دلم نمیاد اندو کنه... انجام نمیدم ?
حالا امروز حتما مزنگ میزنم وقت میگیرم یکی و یا زندیه یا ایمان زاده یا مقدادی... به نظرت نونا جان ببرم مقدادی؟
راستس شما دیروز ماکارونی و حلیم پختی دختر گلت خورد؟
ی جیز دیگ من گاهی هم غذای سفره میدم بهش اما مثلا ی قاشق میزاره دهنش میریزه بیرون... چون قاعدتا باید بخوره غذای سفره
پنکیک درست کردم... کوکو هم همینجور... لما باور کنید خیلی سخت نخوره بخای تنوع بدی هی درست کنی... هم انگیزش ندارم هم بلد نیستم زیاد... ?
راستس نونا جان ما چون میز ناهارخوری نداریم براش صندلی غذا نگرفتم. لازم بگیرم؟
همه چی پرت میکن میدونم الان بخرم بشینه هم میخاد پرت کنه غذا رو
ببین بستنی و هندونه و دوغ اینا قشنگ میشینه میخوره اما دریغ از غذا...
عزیزم ببخشید من جک نکردم اصن خصوصیم... زیاد نمیومدم اینجا اخه... ی بازه ای چند تا قاشق مثلا فرنی میخورد وقتیم دیدم ازمایشش خوب و دکترش گفت اشکال نداره دیگ نبردمش.. حتما میبرمش
من که دلم نمیاد اندو کنه... انجام نمیدم ?
حالا امروز حتما مزنگ میزنم وقت میگیرم یکی و یا زندیه یا ایمان زاده یا مقدادی... به نظرت نونا جان ببرم مقدادی؟
راستس شما دیروز ماکارونی و حلیم پختی دختر گلت خورد؟
ی جیز دیگ من گاهی هم غذای سفره میدم بهش اما مثلا ی قاشق میزاره دهنش میریزه بیرون... چون قاعدتا باید بخوره غذای سفره
پنکیک درست کردم... کوکو هم همینجور... لما باور کنید خیلی سخت نخوره بخای تنوع بدی هی درست کنی... هم انگیزش ندارم هم بلد نیستم زیاد... ?
راستس نونا جان ما چون میز ناهارخوری نداریم براش صندلی غذا نگرفتم. لازم بگیرم؟
همه چی پرت میکن میدونم الان بخرم بشینه هم میخاد پرت کنه غذا رو