رز جان چرا با اوتمیل ارتباط نگرفتی؟
به صورت سرد درست کن
ببین من خودم اولش دوسش نداشتم ولی بعداً عادی شد
من اینجوری درست میکنم
نصف لیوان جو پرک+ بقیه لیوان شیر+ یک قاشق عسل از شب میذارم تو یخچال صبح یک ساعت بعد از پیادهروی میخورم احساس سیری فوق العاده ای میده
این رسپی پایه است نهایتا ٢٠٠-٢۵٠ کالری هم بیشتر نیست
گاهی برای تنوع پودر کاکائو یا پودر نارگیل- بادام یا گردو چند عدد
یا خرما بهش اضافه میکنم
من اون مدلی که میپزیمش رو دوست ندارم
جو پرک از شرکت های مختلف امتحان کن ببین کدومو دوست داری.
البته طیبه شف ی روش رُست کردن هم داره که جو پرک رو تو سینی فر رُست میکنه من امتحان نکردم چون با این حجم مشغله یه کار اضافیه. حالا شما با دمای کم یکم جوپرک ها را تو فر رُست کن شاید مزشو بیشتر دوست داشتی.
برای صبحانه های رژیمی به سر به سایت طیبه شف بزن انواع موسلی و بارهای مختلف را آموزش داده
احتمالا خوشت بیاد
سایلی و رقص روحی که معرفی کردی ، پیج های اینستاگرام هستن؟ من اصلا نمیشناسمشون اگر آدرس بدی ممنون
به صورت سرد درست کن
ببین من خودم اولش دوسش نداشتم ولی بعداً عادی شد
من اینجوری درست میکنم
نصف لیوان جو پرک+ بقیه لیوان شیر+ یک قاشق عسل از شب میذارم تو یخچال صبح یک ساعت بعد از پیادهروی میخورم احساس سیری فوق العاده ای میده
این رسپی پایه است نهایتا ٢٠٠-٢۵٠ کالری هم بیشتر نیست
گاهی برای تنوع پودر کاکائو یا پودر نارگیل- بادام یا گردو چند عدد
یا خرما بهش اضافه میکنم
من اون مدلی که میپزیمش رو دوست ندارم
جو پرک از شرکت های مختلف امتحان کن ببین کدومو دوست داری.
البته طیبه شف ی روش رُست کردن هم داره که جو پرک رو تو سینی فر رُست میکنه من امتحان نکردم چون با این حجم مشغله یه کار اضافیه. حالا شما با دمای کم یکم جوپرک ها را تو فر رُست کن شاید مزشو بیشتر دوست داشتی.
برای صبحانه های رژیمی به سر به سایت طیبه شف بزن انواع موسلی و بارهای مختلف را آموزش داده
احتمالا خوشت بیاد
سایلی و رقص روحی که معرفی کردی ، پیج های اینستاگرام هستن؟ من اصلا نمیشناسمشون اگر آدرس بدی ممنون