۱۴۰۱/۳/۲۳، ۱۱:۴۸ صبح
(۱۴۰۱/۳/۲۳، ۱۰:۳۹ صبح)Zehi نوشته است: ممنونم رز جان حق با شماست، ۳۰ سالمه، ۵ ساله که خونه خودمونیم نه اینکه کلا بچه نخوایم ولی حداقل برای یک ساله دیگه بهش فکر میکردیم بیشتر هم به خاطر مسائل مالی ک ه متاسفانه با این وضعیت امیدی به بهتر شدن نیست و روز به روز بدتر هم میشه.
ازمایش هم دیروز دادم و امروز ان شاا... برم دکتر ببینم چی میشه
کتابی که شما توی تایپیک دیگه لینکشو گذاشته بودی هم دانلود کردم کتابای دیگه ای که معرفی کردین هم ان شاا... بعد از این بتونم بخونم
خب اگه سر 1 سال اینور و اونور ناراحتی، دلم می خواد بهت بگم که به نظر من شرایط ما ایرانیا توی یک سال فرق انچنانی نمی کرد جز اینکه داروها سخت تر گیر بیاد، مواد مورد استفاده بی کیفیت تر بشه وووو... پس این نوید رو بهت میدم که اگر بچه بالاخره می خواستید، امروز بهتر از فرداست... زمان ما داروهای خارجی بود که زمان بارداری و بچه داری بچه های سایت دیگه نیست... چه داروهای مادر و بارداری، چه داروهای بچه... یا مثلا پرونار اولش که بچه ها به دنیا اومدن بود، ولی برای پیدا کردن دوزهای آخر داشتن به مشکل می خوردن اگه درست یادم باشه... امروز امکاناتت بیشتر از فردا خواهد بود عزیزم.... پس اگر بچه می خواستید بالاخره، واقعا فرق خاصی بینش نیست جز اینکه به نفعتون بوده...
دقیقا امیدی نیست
حالا اگر اصلا اطلاعاتی هم نداری، کتاب های بارداری انتشارات آوند دانش هست، هم برای مادران هم پدران... می تونی تهیه کنی از سیر تا پیاز به سادگیییی همه چیزو گفته...
اون کتابه هم عالیه آفرین دان کردی، اطلاعاتش رو زمان خودم که با رفرنس های مامایی چک می کردم کامل و دقیق بود واقعا...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم