یوتاب جان میتونی ساندویچ مرغ مکزیکی درست کنی که تنوعی هم باشه.
مرغ (هم رون هم سینه هم فیله، هر چی باشه میشه) رو تیکههای ریز مکعبی بکن با پیازداغ فراوون و ادویههای مختلف (از جمله کاری) بپز، بعد قارچ تفت بده و نخود فرنگی و هویج مکعبی ریز و ذرت آبپز هم قاطیشون کن و آخرش سس مایونز و لیموترش بزن. درستش اینه که کنارش سیبزمینی ریز خلالی هم سرخ کنی، ولی اگر خواستی میتونی چیپس خلالی هم بریزی. دستور دقیقترش رو سرچ کن. با نون باگت خورده میشه. قدیم تو مامیسایت دستور خیلی خوبش بود و کلی عکس هم ازش بود که متأسفانه آرشیوشون از بین رفته انگار.
مرغ (هم رون هم سینه هم فیله، هر چی باشه میشه) رو تیکههای ریز مکعبی بکن با پیازداغ فراوون و ادویههای مختلف (از جمله کاری) بپز، بعد قارچ تفت بده و نخود فرنگی و هویج مکعبی ریز و ذرت آبپز هم قاطیشون کن و آخرش سس مایونز و لیموترش بزن. درستش اینه که کنارش سیبزمینی ریز خلالی هم سرخ کنی، ولی اگر خواستی میتونی چیپس خلالی هم بریزی. دستور دقیقترش رو سرچ کن. با نون باگت خورده میشه. قدیم تو مامیسایت دستور خیلی خوبش بود و کلی عکس هم ازش بود که متأسفانه آرشیوشون از بین رفته انگار.