۱۴۰۱/۴/۳، ۰۲:۱۰ عصر
مرسی ستی جون
عجب چیزیه به نظرم خیلی خوشمزه اومد
اما من با یه تعداد مهمون اطفاری طرفم
اوووف
الویه رو در اصل سیب زمینی کوبیده میشناسن و قبول هم نمیکنن بدمزه و افتضاحه
من توی الویه هام مرغ یا ژامبون نخود فرنگی کمی ذرت انواع ادویه تخم مرغ و سیب زمینی پخته یکم اب لیمو ترش خیار شور یکم هویج رنده برای رنگش میریزم
میگن چرا خب سس میزنی!!!!
وای
اینا همونایی ان که کشک بادمجونو بدون کشک میخورن و تغجب میکنن ادم میگه اینکه کشک بادمجون نیست خخخخ
...
الان این مرغو درست کنم میگنوتی چرا پیاز داغ داره
گیری کردما به خدا
...
وای راست میگی نونا جونم
منم عاشق اشپزی و فینگرفود و کیک و شیرینی پزی ام
یعنی ارزومه شغلم این باشه
عجب چیزیه به نظرم خیلی خوشمزه اومد
اما من با یه تعداد مهمون اطفاری طرفم
اوووف
الویه رو در اصل سیب زمینی کوبیده میشناسن و قبول هم نمیکنن بدمزه و افتضاحه
من توی الویه هام مرغ یا ژامبون نخود فرنگی کمی ذرت انواع ادویه تخم مرغ و سیب زمینی پخته یکم اب لیمو ترش خیار شور یکم هویج رنده برای رنگش میریزم
میگن چرا خب سس میزنی!!!!
وای
اینا همونایی ان که کشک بادمجونو بدون کشک میخورن و تغجب میکنن ادم میگه اینکه کشک بادمجون نیست خخخخ
...
الان این مرغو درست کنم میگنوتی چرا پیاز داغ داره
گیری کردما به خدا
...
وای راست میگی نونا جونم
منم عاشق اشپزی و فینگرفود و کیک و شیرینی پزی ام
یعنی ارزومه شغلم این باشه