لیدان جان من تو قابلمه مدل چلو گوشت اینجوری میپزم
رون رو با فلفل سیاه و زعفران یکی دو ساعت قبل مزه دار میکنم ۴تا۵ تا پیاز خلالی میکنم نصفش رو میریزم کف قابلمه بعد گوشت رو میزارم دو تا بوته سیر درسته و چوب دارچین و برگ بو با چندتا هویج و نمک و فلفل بقیه پیازا نصف لیوان هم اب جوش و زعفران
حدود ۵تا ۶ ساعت بستگی به سایز رون زمان میبره موقع خاموش کردن باز زعفران میزنم
اگر با مدت پختش مشکل داری زمان بیشتری در نظر بگیر هر وقت تست کردی پخته رو شعله کم بزار گرم بمونه
اگر تو فر مدل ژیگو بخوای از شب قبل با فلفل و سیر و پیاز و نمک و روغن زیتون و زعفران و رزماری مزه دار میکنم
قبل پخت با نوک چاقو روش شیار میزنم داخلش حبه سیر و رزماری میزنم روش محلول زعفران
تو سینی فر هویچ و پیاز میریزم گوشت رو میزارم روش فویل میکشم دما ۱۸۰ تقریبا ۳تا ۴ ساعت زمان میبره
رون رو با فلفل سیاه و زعفران یکی دو ساعت قبل مزه دار میکنم ۴تا۵ تا پیاز خلالی میکنم نصفش رو میریزم کف قابلمه بعد گوشت رو میزارم دو تا بوته سیر درسته و چوب دارچین و برگ بو با چندتا هویج و نمک و فلفل بقیه پیازا نصف لیوان هم اب جوش و زعفران
حدود ۵تا ۶ ساعت بستگی به سایز رون زمان میبره موقع خاموش کردن باز زعفران میزنم
اگر با مدت پختش مشکل داری زمان بیشتری در نظر بگیر هر وقت تست کردی پخته رو شعله کم بزار گرم بمونه
اگر تو فر مدل ژیگو بخوای از شب قبل با فلفل و سیر و پیاز و نمک و روغن زیتون و زعفران و رزماری مزه دار میکنم
قبل پخت با نوک چاقو روش شیار میزنم داخلش حبه سیر و رزماری میزنم روش محلول زعفران
تو سینی فر هویچ و پیاز میریزم گوشت رو میزارم روش فویل میکشم دما ۱۸۰ تقریبا ۳تا ۴ ساعت زمان میبره