(۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۱:۵۰ صبح)Mari90 نوشته است: قلک ایده جالبی بود ممنون حامی
ولی بچه ها من با نوشتن هزینه ها هیچ وقت راحت نبودم حس خوبی بهم نمیده. احساس میکنم محدود میشم. برای همین هر وقت هم نوشتم دو هفته بیشتر ادامه ندادم
ماری جان هدف از نوشتن هزینه ها همینه دیگه... که محدود بشی و پولت خرج الکی نشه دیگه... و مهمتر از اون تحلیل اون خرج هاست... حداقل 6 ماه تا 1 سال خوبه بنویسی... من این تکنیک رو همراه با روش پاکت برای حدود 2 سال اول زندگیمون استفاده می کردم چون واقعا دستمون تنگ بود و هر دو دانشجو بودیم... و عاشق اون جمع زدن و تحلیل کردنای آخر ماه بودیم... و با همون هم کلی پیشرفت کردیم... همین روش پاکت رو دست کم نگیر، روشیه که یهودیا هم استفاده می کردن

حتی همین روش پاکت هم برای محدود کردن مخارجه... شما می تونی از ماه اول که خرجهات رو می نویسی، پاکت رو هم شروع کنی ولی اگه یه مدت 3 تا 6 ماهه خرج ها رو بنویسی و تحلیل های لازم رو انجام بدی که هر بخش از زندگیت چقدر خرج داره، توی پاکت به همون مقدار پول میذاری و بقیه رو دست نمی زنی و خود به خود ذخیره میشه...
رسیدن به خودآگاهی در خرج کردن خیلی مهمه... که خرید الکی، احساسی، بدون تحقیق، جوگیرانه، از سبد خرید ما حذف شه... باید الگوهای خرج کردنت رو ببینی و بهشون آگاه بشی تا بتونی بفهمی پولت از کدوم قسمت زندگیت داره نشت می کنه

یا مثلا بعضیا رو دور و برم دیدم، نمی تونن پول رو توی دستشون نگهدارن... انگار پوله که توی جیبشون و کیفشونه، داره بالا پایین می پره که وای منو خرج کن، منو خرج کن، اینو بخر اونو بخر

بچه ها این حرفای من در مورد کسیه که میخواد خرج نکنه و نمی تونه ها... اگه کسی پول داره و راحت میخره و می پوشه و اینها واقعا نوش جونش، زحمتش رو کشیده خوب هم خرج میکنه... ولی برای کسانی که مثل خود من شرایط کار بیرون فعلا ندارن، برنامه هاشون باهم نمی خونه، درآمد همسر محدود شده، کرونا بهشون آسیب زده ووو... خب شرایطشون یکم متفاوت از کسیه که خوب کار می کنه و درآمد خوب هم داره

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم