۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۲:۴۴ عصر
(۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۲:۲۱ عصر)Bonsay نوشته است: بچه ها واکسن کزاز رو سر آزمایش عقد برای اونایی۲۵ سال و ۲۵ سال به بالا بودن میزدن( از دوران دبیرستان ۱۰ سال میگذشته)دقیقا مهمترین نکته ی صندلی ماشین همین لحظه ی تصادفه خدای نکرده... من اون موقع که دنبال خرید ماشین بودم اصلا ندیدم که دلیجان تست تصادف و فیلم های تستش جایی باشه... با اینکه برای استاندارد بودن لازمه ش همین تست تصادفه و کسی توی ماشین ساکن که قرار نیست تصادف کنه، تست تصادف نمی گیره و حتی توی این شرایط بچه توی بغل هم می تونه باشه خب...
اگه ۲۵ سالتون بوده زدن براتون
(۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۱:۳۰ صبح)shiningdiamond نوشته است: بچه ها کسی تجربه استفاده از صندلی ماشین دلیجان یا کالسکه مسافرتی دلیجان داره؟
نمی خوام زیاد هزینه کنم ولی می خوام ایمن و راحت هم باشن
شاینینگ جان من کالسکه و کریر رو دلیجان گرفتم و قیمتش هم خیلی خوب شد برام قیافشم قشنگه، چون میدونم اونقدی ازشون استفاده نمیکنم با این شرایط کرونا
صندلی ماشینش رو الان نگرفتم و گذاشتم بعد تولدش با دست باز بگیرم و هرچقد لازم شد هزینه کنم به دلایلی که رز عزیز گفت و اینکه خدایی نکرده اتفاق یه بار میوفته میخوام یه چیز ایمن بگیرم
ولی صندلی ماشیم دلیجان مدل الیت و الیت پلاس و من نظرات و تو دیجیکالا دیدم اکثرا راضی بودن از اینکه بچه راحته توش، ولی خب کسی تجربه ایمنی در تصادفش و نگفته
و کار درستی کردی که نگرفتی چون با خود بچه میرید و تست می کنید و خرید می کنید... حضور بچه خیلی مهمه و خیلی از فروشگاه هایی که توی حاملگی رفتم میگفتن بچه رو بیار ببین توی کدوم راحت تر میشینه... و ما هم بعد از تولد بردیمش و نشوندیمش و کمربند رو چند باری باز کردیم و بستیم و کمی تکونش هم دادیم (که ببینم سرش در چه حد و به کجای دیواره های کنار سر می خوره و کیفیت کمربند در چه حده و اذیت نمی کنه و بچه میشینه یا نه) و بعد خریدیم

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم