۱۴۰۱/۴/۱۴، ۰۷:۲۲ صبح
ستی جون من راستش ابو چشمی میریزم اما الان ارد برنجو 1قاشق غذاخوری میریزم توی شیشه روش اب میریزم تا حدود 3سانت و درشو میذارم تا بپزه
اردتو باید بیشتر اسیاب کنی به نظرم
من گاهی که دونه های برنجم درست تره موقع سرو با گوشتکوب میکوبمش که نرم و فرنی طوری بشه بعد کره یا خامه یا شیره یا هرچی بخوام بهش اضافه میکنم
اردتو باید بیشتر اسیاب کنی به نظرم
من گاهی که دونه های برنجم درست تره موقع سرو با گوشتکوب میکوبمش که نرم و فرنی طوری بشه بعد کره یا خامه یا شیره یا هرچی بخوام بهش اضافه میکنم