اره الما میدونم این آبِ همون گوشت و قلمی هست که قبل از تهیه بریون پخته شده.
ما اصولا در حد یکی دو قاشق استقادش میکنیم چون خود غذا خیلی چربه ابگوشتم که دیگه با نعنا داغ و.... چربترش میکنه.
من بابام خیلی سعی میکنه خوب دربیاره تو خونه اما اون بیرونیها چیز دیگن فوت کوزه گری دارن
راستی از این به بعد حتمااااااا خورش ماست رو امتحان کن هرچند خودش یه غذای کامله اما انقور عالیه که دور غذای اصلی رو خط میکشی
ما اصولا در حد یکی دو قاشق استقادش میکنیم چون خود غذا خیلی چربه ابگوشتم که دیگه با نعنا داغ و.... چربترش میکنه.
من بابام خیلی سعی میکنه خوب دربیاره تو خونه اما اون بیرونیها چیز دیگن فوت کوزه گری دارن

راستی از این به بعد حتمااااااا خورش ماست رو امتحان کن هرچند خودش یه غذای کامله اما انقور عالیه که دور غذای اصلی رو خط میکشی