۱۴۰۱/۴/۲۵، ۰۲:۱۳ عصر
حالت عادی و کلاسیکش یه تخم مرغو با دو قاشق شکر خوب مخلوط کن ( البته ترجیحا به بچه زیر دو سال اصلا شکر نده و با یکم شیره روش آخرش براش شیرین کن اگه شیرین دوست داره) بعد توش حدود ۱۸۰ میل شیر بریز و هم بزن. اگه آلرژی یا شیر عادی دوست نداری. شیر بادوم، سویا اینا بریز و بعد یه لیوان آرد الک شده با نصف قاشق بیمینگ پودر و یه کوچولو نمک رو کم کم بریز وهم بزن. می تونی برای سالم بودنش یکم جو پرک جای آردش بریزی یا آرد سبوس دار. آخرشم دو تا قاشق روغن و هم بزن و بعد سرخشون کن تو ماهیتابه داغ.
یه ورژن سالمتر خصوصا برای بچه های کوچیکتر، یه موز متوسط قشنگ له کن و بعد یک چهارم لیوان جو پرک و یه تخم مرغ رو قاطی کن قشنگ. بعد یه کوچولو روغن یا مره بزن به تابه و پن کیکهای کوچولو کوچولو تو تابه بذار و سرخ کن.
یه ورژن سالمتر خصوصا برای بچه های کوچیکتر، یه موز متوسط قشنگ له کن و بعد یک چهارم لیوان جو پرک و یه تخم مرغ رو قاطی کن قشنگ. بعد یه کوچولو روغن یا مره بزن به تابه و پن کیکهای کوچولو کوچولو تو تابه بذار و سرخ کن.