۱۴۰۱/۵/۱۶، ۱۲:۱۳ صبح
بنفشه جون از همینایی که اهرم دستی داره میچرخونیش. ببین پیاز رو در حد نگینی خیلی خیلی ریز خورد میکنه. مثل رنده ریز میشه تقریبا. گوجه رو کامل پوره میکنه. بببن اگه حرفه ای میخوای خب غذاساز مطمئنا بهتره ولی واسه دم دست چون من حال ندارم غذاساز بکشم بیرون و دوباره بشورم و سوارش کنم و بزارم سر جاش واسه همین این خیلی به دردم میخوره. سبزی رو نه اصلا آب نمیندازه من مثلا واسه سوپ جعفری گیشنیز میگیرم با اون خورد میکنم. هرچی بیشتر بچرخونی ریزتر میکنه.