سوفی جان این گاردها قشنگ از چند طرف بند دارن و محکم بسته میشن به تخت. خصوصا بچه زیر شش ماه کار خاصی نمی کنه و نمی تونه اصلا بینشون بره، حالا بزرگتر رو نمی دونم. من تا یه سال داشت تخت دخترم چون بچه ها خیلی خودشونو می کوبن تو خواب اینور اونور و خصوصا وقتی که کوچیکن اذیت میشن. بزرگترم شد بغل نرده هاش بالش بارداری اینا میذاشتم که اذیت نشه. البته نرده های تختش جوری نبود که سرش بخوره مثلا بخواد زخمی بشه. ولی به نظرم بهتره یه چیزی بذاری که اون سمت نره یا اگه عرض تختت به اندازه کافیه اوایل که بچه کوچیکتره می تونی ازین تشکهای لبه دار بذاری تو تختش که تو اون بخوابه و دیگه گارد نبندی. آلمانیهام که حساسنو مثلا روی بچه زیر دو سال پتو نمی اندازن و تو کیسه خواب میذارنش یا زیر سرش میگن به هیچ عنوان بالش نذارین هم گارد تخت می بندن.
سوفی منم اتفاقا راجع به انتخاب نوع تخت بغل مادر سوال دارم ولی خب ۶-۷ ماهم تموم بشه بعد می خوام تخت بغل مادر بگیرم و سوالمو گذاشتم برای همون موقع.
سوفی منم اتفاقا راجع به انتخاب نوع تخت بغل مادر سوال دارم ولی خب ۶-۷ ماهم تموم بشه بعد می خوام تخت بغل مادر بگیرم و سوالمو گذاشتم برای همون موقع.