۱۴۰۱/۵/۲۹، ۰۶:۴۴ عصر
خانوم ها روش پخت 2مدل ماکارونی در شیشه:
مواد لازم: ماکارونی (اگر شکلی هست کامل و اگر رشته ای هست به قطعات 3،4 سانتی خورد کنید)
عصاره مرغ یا ماهیچه یا قلم یا هرچی دارید
شوید تازه یا خشک هرکدوم در دسترستونه
خب این روش بسیار راحت و سریعه برای وقتایی که عجله دارید
توی یه شیشه منتسب که قبلا عرض کردم شرایطشو ماکارونیارو میریزیم همونجوری خشک، من عصاره رو فریز میکنم و قطعه قطعه میکنم، چند قطعه عصاره تا حدی که وقتی اب شد روی ماکارونی هارو بگیره میریزیم به همراه شوید ها
درشو میذاریم و همونجوری که گفتم قبلا میذاریم بپزه 1ربع نهایت 20 دقیقه ای امادس
من روش لینوترش هم میریزم
...
روش دوم توی شیشه یکم بزرگتر گوجه پوست گرفته و خورد شده، انواع سبزیجات مثل هویج و کدو و کرفس و لوبیا سبز و نخود فرنگی هرکدومو داشتین رو نگینی خورد میکنین و بهش اضافه میکنین
گوشت چرخ کرده رو هم اندازه 1قاشق غذاخوری میریزیم با زردچوبه و فلفل سیاه و پودر دارچین یکم یا هر ادویه ای که دوست دارین
بعد پیاز رو هم ریز خورد کنین و بریزین
بعد اندازه ای اب بریزین که بعد از پخت این موادتون میخواین ماکارونیهارو اضافه کنین بس باشه
درشو بذارین تا خوب بپزه
بعد از پخت درشو باز کنین و ماکارونی رو اضافه کنین و باز درشو بذاری تا با همون اب بپزه کامل
1ربع تا 20 دقیقه بعد حاضره
خیلی خوشمزه میشه بچه ها
میتونین توش شوید یا ریحون هم ریز کنین یا خشکشو بریزین
نوش جون نی نیهاتون
مواد لازم: ماکارونی (اگر شکلی هست کامل و اگر رشته ای هست به قطعات 3،4 سانتی خورد کنید)
عصاره مرغ یا ماهیچه یا قلم یا هرچی دارید
شوید تازه یا خشک هرکدوم در دسترستونه
خب این روش بسیار راحت و سریعه برای وقتایی که عجله دارید
توی یه شیشه منتسب که قبلا عرض کردم شرایطشو ماکارونیارو میریزیم همونجوری خشک، من عصاره رو فریز میکنم و قطعه قطعه میکنم، چند قطعه عصاره تا حدی که وقتی اب شد روی ماکارونی هارو بگیره میریزیم به همراه شوید ها
درشو میذاریم و همونجوری که گفتم قبلا میذاریم بپزه 1ربع نهایت 20 دقیقه ای امادس
من روش لینوترش هم میریزم
...
روش دوم توی شیشه یکم بزرگتر گوجه پوست گرفته و خورد شده، انواع سبزیجات مثل هویج و کدو و کرفس و لوبیا سبز و نخود فرنگی هرکدومو داشتین رو نگینی خورد میکنین و بهش اضافه میکنین
گوشت چرخ کرده رو هم اندازه 1قاشق غذاخوری میریزیم با زردچوبه و فلفل سیاه و پودر دارچین یکم یا هر ادویه ای که دوست دارین
بعد پیاز رو هم ریز خورد کنین و بریزین
بعد اندازه ای اب بریزین که بعد از پخت این موادتون میخواین ماکارونیهارو اضافه کنین بس باشه
درشو بذارین تا خوب بپزه
بعد از پخت درشو باز کنین و ماکارونی رو اضافه کنین و باز درشو بذاری تا با همون اب بپزه کامل
1ربع تا 20 دقیقه بعد حاضره
خیلی خوشمزه میشه بچه ها
میتونین توش شوید یا ریحون هم ریز کنین یا خشکشو بریزین
نوش جون نی نیهاتون