۱۴۰۱/۵/۳۰، ۱۱:۴۳ صبح
من مایهی کوکو سیبزمینی رو میریزم تو سینی گرد فر و میذارم تو فر تو دمای حدوداَ ۱۹۰ درجه. آخرشم ۳-۴ دقیقه گریل میزنم روشم برشته شه. کلاَ نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه زمان میبره تو فر و هم کم روغن مصرف میکنه هم قیافهش مجلسی میشه. بعدشم برش مثلثی پیتزایی میزنمش. تو موادش کمی روغن میزنم و زیرشم فقط چرب میکنم. قبل روشن کردن گریل اگر کمی روغن با برس روش بزنیم هم بهتره.
نسبت به کوکوی سرخشده کمی حس خشکی داره، ولی من همینجوری ترجیح میدم. با لیمو ترش و خیارشور و گوجه اون حس خشکیشم کم میشه.
نسبت به کوکوی سرخشده کمی حس خشکی داره، ولی من همینجوری ترجیح میدم. با لیمو ترش و خیارشور و گوجه اون حس خشکیشم کم میشه.