امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوشی (Sushi)
#3
مواد که آماده شد، تا برنج گرمه، سرکه رو مخلوط می کنیم خوب مخلوط می کنیم (بدون له شدن برنج) و سریع تا بخار داره باز درش رو می بندیم (معمولا با پارچه و یه در چوبی این کار رو می کنن)

به ازای هر 100 گرم برنج خشک سوشی، 100 میلی لیتر سرکه ی برنج لازم داریم...

در ادامه روی مت سوشی که چوبیه یه سلفون یا پلاستیک می کشیم که مت تمیز بمونه

جلبک رو میذاریم روی سوشی مت

برنج در حدی که یه لایه ی نازک سطح رو بپوشونه، میذاریم

مواد میانی مثل آووکادو یا خیار، هویج، ماهی، میگو و... رو که رشته رشته کردیم روی برنج میذاریم و شروع به رول کردن می کنیم

اگه دوست داشتید لایه ی بیرونی سوشی برنجی باشه (و نه جلبکی) باید برنج رو که روی جلبک پخش کردید، اون رو برگردونید و مواد رو بچینید...

بعد از رول کردن از وسط به دو قسمت و باز هم 2 بار دیگه این کار رو می کنیم تا نهایتا 8 قطعه سوشی داشته باشیم.

مراحلی که گفتم ساده تر از نوشتن و خوندنشه Big Grin
توی عکس زیر خیلی واضح مشخصه چیکارا باید کنید:

[تصویر:  82140f76cfcbdc3348344d3a87936488.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
سوشی (Sushi) - توسط Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۷، ۱۲:۵۱ عصر
RE: سوشی (Sushi) - توسط Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۸، ۱۰:۳۰ صبح
RE: سوشی (Sushi) - توسط Rose - ۱۴۰۰/۳/۲۲، ۰۷:۳۷ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان