لیانه جان متاسفانه هرکی یه بچه آورده پبج زده شده متخصص تغذیه و خواب و کاردرمانگر و......
مامانم ۳تا بچه داره هیچ کدوم مثه هم نبودیم دوتامون تا ۲ سالگی شیر خوردیم خوش غذا بودیم وسطی تا ۳ماهگی شیر مادر خورده و بد غذا
یعنی مامان من سر دوتا مادر با کفایت بوده سر یکی نه!!!
هربار میریم خونه پدر همسرم یه نظری دارن یه بار به بچه ۱۵ ماهه میگن پاهاش پرانتزیه حواست باشه!
هربار هم میگن چقدر لاغر شده
تا جایی که بار آخر رفتیم خونشون ترازو آوردن وزنش کردن!!
هرچی هم توضیح بده که قدش رو نمودار ۹۸ درصد وزنش ۸۵ درصد
هرچقدر هم وزنش بالا بره نشون نمیده
بچه دوساله ۱۳.۷۰۰ میگن لاغره
اونجا غذا کم میخوره میگن کم غذاست یادشون نیست تا موقعی که خودم غذا میبردم براش خودشون هی میگفتن ماشاالله چقدر خوب میخوره و....
یوتاب خوبه
اگر منع مصرف شیر نداره با شیر درست کن
عسل تست کردی؟
جوری دارن مادر بودن رو غول نشون میدن به آدم حس بی عرضه بودن دست میده
خواهرم میگه تو چقدر حرص میخوری قرار نیست تو مادر هم زمان پزشک اطفال و متخصص تغذیه و مشاور و...باشی
پیج دکتر ظریفی و دوستش دکتر کتی که فقط استرس زا بود برام با اینکه دکترن اما جهت دار حرف میزنن چند وقت پیش گیر داده بودن شیر مادر فقط تا دوسالگیه
دکتر کلیشادی استوری گذاشت که چنین چیزی نیست حرفشون رو عوض کردن
مامانم ۳تا بچه داره هیچ کدوم مثه هم نبودیم دوتامون تا ۲ سالگی شیر خوردیم خوش غذا بودیم وسطی تا ۳ماهگی شیر مادر خورده و بد غذا
یعنی مامان من سر دوتا مادر با کفایت بوده سر یکی نه!!!
هربار میریم خونه پدر همسرم یه نظری دارن یه بار به بچه ۱۵ ماهه میگن پاهاش پرانتزیه حواست باشه!
هربار هم میگن چقدر لاغر شده
تا جایی که بار آخر رفتیم خونشون ترازو آوردن وزنش کردن!!
هرچی هم توضیح بده که قدش رو نمودار ۹۸ درصد وزنش ۸۵ درصد
هرچقدر هم وزنش بالا بره نشون نمیده
بچه دوساله ۱۳.۷۰۰ میگن لاغره
اونجا غذا کم میخوره میگن کم غذاست یادشون نیست تا موقعی که خودم غذا میبردم براش خودشون هی میگفتن ماشاالله چقدر خوب میخوره و....
یوتاب خوبه
اگر منع مصرف شیر نداره با شیر درست کن
عسل تست کردی؟
جوری دارن مادر بودن رو غول نشون میدن به آدم حس بی عرضه بودن دست میده
خواهرم میگه تو چقدر حرص میخوری قرار نیست تو مادر هم زمان پزشک اطفال و متخصص تغذیه و مشاور و...باشی
پیج دکتر ظریفی و دوستش دکتر کتی که فقط استرس زا بود برام با اینکه دکترن اما جهت دار حرف میزنن چند وقت پیش گیر داده بودن شیر مادر فقط تا دوسالگیه
دکتر کلیشادی استوری گذاشت که چنین چیزی نیست حرفشون رو عوض کردن