مرسی صنوبر جان این حداقل یه تعریفو ازش بکنم
یسره معایب نگم ماشالا باهوشه یعنی لذت میبرم البته شاید من چون همین به بچه رو دارم این حس رو دارم ولی اینکه مثلا بگم هویج بده یا بادمجون بده یا خیار بده اشتباه نمیکنه تو این ین یا بگم بریم تعویض خودش جلو جلو سریع میره تو اتاقش درازمیکشه برای تعویض یا موهاشو سعی میکنه شونه کنه و گیره بزنه صبحا برام خوشحال کننده هست حداقل میفهمم کم هوش نیست 
در مورد دکتر همواقعا فکر میکنم مامانایی که تو بهداشت واکسن میزنن کار بهتری میکنن هرچند واکسنای دیگه مثل انفولانزا اینا هست یا مامانایی که پیش دکتر دائمی بچه ختنه نمیکنن
این باعث میشه بچه از دکترش نترسه
دکتر رزرو دخترم دکتر نظری ازش خواستم واکسن پریونار رو بزنه دیگه نرم تا پاسداران گفت من بخاطرفوبیای بچه ها اصلا تزریق انجام نکیدم تو مطب تا خاطره بد از من نداشته باشن
هرچند در این حد نمیپسندم اما بلاخره یه راهکاریه دیگه

در مورد دکتر همواقعا فکر میکنم مامانایی که تو بهداشت واکسن میزنن کار بهتری میکنن هرچند واکسنای دیگه مثل انفولانزا اینا هست یا مامانایی که پیش دکتر دائمی بچه ختنه نمیکنن
این باعث میشه بچه از دکترش نترسه
دکتر رزرو دخترم دکتر نظری ازش خواستم واکسن پریونار رو بزنه دیگه نرم تا پاسداران گفت من بخاطرفوبیای بچه ها اصلا تزریق انجام نکیدم تو مطب تا خاطره بد از من نداشته باشن
هرچند در این حد نمیپسندم اما بلاخره یه راهکاریه دیگه