گوشواره جالبه که مامان بابای من گوش دخترا رو اصلا سوراخ نکردن بابام مخالف بود بشدت خود من به هفته قبل عروسبم سوراخ کردم یعنی ما چهار تا خواهر هیچکدوم گوشامون سوراخ نبود هنوزم یه خواهرم با ۵۷ سال سنگوششو سوراخ نکرده
اما همه پسرا تو خونمون ختنه ان ( پنج تا پسر) ( گفتم به سوال احتمالیتون که مگه چندتایینجواب بدم
) مامان بابای من فرهنگین اما خب برام جالبه که سر گوشواره گذاشتن به عهده خود بچه ها ولی سر ختنه همرو ختنه کردن 
ولی کلا مقوله جالبیه
از یطرف دیدم گاها بعضا زن وشوهر خودشون خیلی اصراری رو ختنه ندارن ( هنوزن نمیگم درسته یا غلطه اصلا در جایگاهش نیستم واقعا متخصصش باید نظر بده) اما خب به اصرار خانواده ها و طبق رسوم مجبور میشم اینکارو میکنن نمونش خواهر همسرم که گفتم دندانپزشکه همسرشم دندانپزشکه من موقع تولد پسرشون پیششون بودم تا ده روز یادمه چقدر اصرار داشتند ختنه نمیکنیم آخرم همون هفته دوم به اصرار مادر و پدر همسرشون ختنه کردند. برای همین برام سواله واقعا بجز بحث مذهب، جایگاه علمیش چقدره

ولی کلا مقوله جالبیه
از یطرف دیدم گاها بعضا زن وشوهر خودشون خیلی اصراری رو ختنه ندارن ( هنوزن نمیگم درسته یا غلطه اصلا در جایگاهش نیستم واقعا متخصصش باید نظر بده) اما خب به اصرار خانواده ها و طبق رسوم مجبور میشم اینکارو میکنن نمونش خواهر همسرم که گفتم دندانپزشکه همسرشم دندانپزشکه من موقع تولد پسرشون پیششون بودم تا ده روز یادمه چقدر اصرار داشتند ختنه نمیکنیم آخرم همون هفته دوم به اصرار مادر و پدر همسرشون ختنه کردند. برای همین برام سواله واقعا بجز بحث مذهب، جایگاه علمیش چقدره