سلین هفته ای ۷۰۰ گرم خیلی خوبه. نهایتش باید هفته ای ۱ کیلو باشه. در مورد غذای ایرانی هم من خودمو راحت کردم و شوهرمم عادت دادم و خورشت شاید ۳-۴ ماه یکبار درست میکنم. غذاهامون بیشتر مواقع فیتنسی هستش
مثل سینه مرغ کبابی یا ماهی پخته بدون روغن یا ران مرغ بدون روغن یا هفته ای یکبار کباب تابه ای بدون روغن، برنجها بدون روغن، نهایتا عدسی یا عدس پلو که درست میکنم برای پیاز داغشون یک الی دو ق روغن میریزم. یعنی کل روغن مصرفیمون در هفته نفری ۱ ق هستش. به نظرم کم کم منوی غذایی خانوادتون رو تغییر بده، اولش سخته ولی بعد مدتی عادت میکنین. الان واسه ما خورشت یا الویه یا سالاد ماکارونی یا مثلا کشک بادمجون یا ماکارونی غذاهای لاکچری به حساب میاد که فقط وقتایی که خیلی دیگه هوس کردیم درست میکنم
)))
صنوبر تنها راهش مقاومت کردن در مقابل هوسه،چون شکلات و شیرینیجات اعتیاد آورن و هرچی بیشتر بخوری بدن بیشتر میطلبه و هی دوز مصرفشم میره بالا. یه مدت باید مقابله کنی با هوست تا سمّش از تنت بیرون بره
)) بعدش کم کم دیگه هوس هم نمیکنی.
بنفشه یه ق غ روغن حدود ۱۲۰ کالری داره، کالریش بسیار بالاست. میتونی بدون روغن تو تابه نچسب درست کنی یا نهایتش چند قطره روغن بریزی کف تابه رو چرب کنی بعد درست کنی. اگرم دیر به دیر نیمرو میخوری که به نظرم سخت نگیر، بخور لذتشو ببر.هرازگاهی نیمروی روغن دار خوردن به هیچ جا بر نمیخوره.عوضش فعالیت مفید داشته باش

صنوبر تنها راهش مقاومت کردن در مقابل هوسه،چون شکلات و شیرینیجات اعتیاد آورن و هرچی بیشتر بخوری بدن بیشتر میطلبه و هی دوز مصرفشم میره بالا. یه مدت باید مقابله کنی با هوست تا سمّش از تنت بیرون بره

بنفشه یه ق غ روغن حدود ۱۲۰ کالری داره، کالریش بسیار بالاست. میتونی بدون روغن تو تابه نچسب درست کنی یا نهایتش چند قطره روغن بریزی کف تابه رو چرب کنی بعد درست کنی. اگرم دیر به دیر نیمرو میخوری که به نظرم سخت نگیر، بخور لذتشو ببر.هرازگاهی نیمروی روغن دار خوردن به هیچ جا بر نمیخوره.عوضش فعالیت مفید داشته باش