منم استعداد چاقی ندارم بعد ازدواجم دو سه کیلویی اضافه کردم بس بود اوایل دوست واشتم مثل نونا چاق بشم اما الان دیگه نمیخوام خخخخ
من قدم 172 وزنم 61 تا 62 هست
مشکلم یکم شکمه... تو پهلو نیست اصلا. یه گردی تو قسمت نافه اونقدر زیاد نیست اما خیلی رو مخمه چون بقیه جاهام میشه گفت لاغره این به چشم میاد
نمیدونم چطوری آبش کنم. پیاده روی نامنظم میرم نه روتین هرروزه
ورزش سنگین هم بخاطر کیستم نمیکنم. راهی ندارین برای درمان قطعی چاقی شکم
راستی همههههه چیزم میخورم بجز شکلات و بیسکوئیت که اصلا اهلش نیستم. بستنی چون همسرم دوست داره گاهی همراهیش میکنم خدایی هم تو گرمای تابستون میچسبه
تنقلات و چیپس و پفک و فست فود و غذاهای بیرون اصلاااااااا نمیخورم. نوشابه ودلستر هرگز.. غذامم بیشتر متمایل به کم روغنه و اصلا چرب نمیکنم
اما راستش تا حالا برام پیش نیومده یه کف دست نون بخورم یا 5 قاشق برنج.. یعنی فکر کنم اگر بهم بگن اینجوری زندگی کن قطعا گریه م میگیره
من غذای نونی باشه حدود سه چهارم یه نون بربری کامل میخورم
برنجی و ماکارونی باشه حتما یه بشقاب برنجی پُر گاهی بازم گرسنمه و میکشم:|
پیتزا باشه هم کامل میخورمش نمیتونم حتی یه برششو بذارم تو یخچال :/
اضافه وزن اصلا ندارم بجز همون یه ذره شکم
من قدم 172 وزنم 61 تا 62 هست
مشکلم یکم شکمه... تو پهلو نیست اصلا. یه گردی تو قسمت نافه اونقدر زیاد نیست اما خیلی رو مخمه چون بقیه جاهام میشه گفت لاغره این به چشم میاد
نمیدونم چطوری آبش کنم. پیاده روی نامنظم میرم نه روتین هرروزه
ورزش سنگین هم بخاطر کیستم نمیکنم. راهی ندارین برای درمان قطعی چاقی شکم

راستی همههههه چیزم میخورم بجز شکلات و بیسکوئیت که اصلا اهلش نیستم. بستنی چون همسرم دوست داره گاهی همراهیش میکنم خدایی هم تو گرمای تابستون میچسبه
تنقلات و چیپس و پفک و فست فود و غذاهای بیرون اصلاااااااا نمیخورم. نوشابه ودلستر هرگز.. غذامم بیشتر متمایل به کم روغنه و اصلا چرب نمیکنم
اما راستش تا حالا برام پیش نیومده یه کف دست نون بخورم یا 5 قاشق برنج.. یعنی فکر کنم اگر بهم بگن اینجوری زندگی کن قطعا گریه م میگیره
من غذای نونی باشه حدود سه چهارم یه نون بربری کامل میخورم
برنجی و ماکارونی باشه حتما یه بشقاب برنجی پُر گاهی بازم گرسنمه و میکشم:|
پیتزا باشه هم کامل میخورمش نمیتونم حتی یه برششو بذارم تو یخچال :/
اضافه وزن اصلا ندارم بجز همون یه ذره شکم