۱۴۰۱/۶/۲۶، ۰۲:۱۳ صبح
يوتاب خوشگلم انقد حرفاي شما و شيطون خانوم بهم انرژي ميدن كه حد و حساب نداره قندعسلاتونم مثل قند عسل خودم دوست دارم
اتفاقا شيطون خانوم اين دستور املت رو از خودتون ايده گرفتم و توي بحث ماماناي ١٤٠٠ براتون نوشتم كه چقد ازتون ممنونم
فقط دو سه تا تغيير كوچولو دادم
الان فكر نكنيد چه املت عجيب غريبيه ها نه
فقط بچه ها اين مدل رو به خاطر نرم بودنش بهتر ميپذيرن
يه گوجه متوسط رو از وسط نصف ميكنيم
نصفش رو پوست ميكنيم و ساطوري ميكنيم
و نصف ديگه رو رنده ميكنيم
و توي روغن كنجد زردچوبه و يه كوچولو نمك ميريزيم و گوجه هاي ساطوري شده رو اضافه ميكنيم و درش رو ميبنديم تا هم بپزه هم سرخ بشه
يه برش فلفل دلمه رو رنده ميكنيم و به همراه آويشن به گوجه هاي سرخ شده اضافه ميكنيم و يه تفت كوچيك ميديم
هم زمان با اضافه كردن تخم مرغ يه قاشق مرباخوري پنيرخامه اي هم اضافه ميكنيم و مدام هم ميزنيم
وقتي حس كرديم تخم مرغ پخت ، اون نصف گوجه رو كه رنده كرده بوديم اضافه ميكنيم و در حد ٥ تا ١٠ ثانيه تفت ميديم و سريع از روي حرارت برميداريم كه املت حالت نرم خودشو ازدست نده
در آخر ميتونيم روش بر حسب سليقه آويشن و چند قطره ليموتازه اضافه كنيم
انقد اين املت خوش بو و خوش خوراكه من هر وقت درست ميكنم اگر كسي پيشمون باشه ميگه واااي ما هم گرسنه شديم
اميدوارم پاره هاي تنتون هم خوششون بياد و خستگي رو از تنتون به در كنن
شيطون خانوم جون بازم از خودت بابت ايده اصلي ممنونم
اتفاقا شيطون خانوم اين دستور املت رو از خودتون ايده گرفتم و توي بحث ماماناي ١٤٠٠ براتون نوشتم كه چقد ازتون ممنونم
فقط دو سه تا تغيير كوچولو دادم
الان فكر نكنيد چه املت عجيب غريبيه ها نه
فقط بچه ها اين مدل رو به خاطر نرم بودنش بهتر ميپذيرن
يه گوجه متوسط رو از وسط نصف ميكنيم
نصفش رو پوست ميكنيم و ساطوري ميكنيم
و نصف ديگه رو رنده ميكنيم
و توي روغن كنجد زردچوبه و يه كوچولو نمك ميريزيم و گوجه هاي ساطوري شده رو اضافه ميكنيم و درش رو ميبنديم تا هم بپزه هم سرخ بشه
يه برش فلفل دلمه رو رنده ميكنيم و به همراه آويشن به گوجه هاي سرخ شده اضافه ميكنيم و يه تفت كوچيك ميديم
هم زمان با اضافه كردن تخم مرغ يه قاشق مرباخوري پنيرخامه اي هم اضافه ميكنيم و مدام هم ميزنيم
وقتي حس كرديم تخم مرغ پخت ، اون نصف گوجه رو كه رنده كرده بوديم اضافه ميكنيم و در حد ٥ تا ١٠ ثانيه تفت ميديم و سريع از روي حرارت برميداريم كه املت حالت نرم خودشو ازدست نده
در آخر ميتونيم روش بر حسب سليقه آويشن و چند قطره ليموتازه اضافه كنيم
انقد اين املت خوش بو و خوش خوراكه من هر وقت درست ميكنم اگر كسي پيشمون باشه ميگه واااي ما هم گرسنه شديم
اميدوارم پاره هاي تنتون هم خوششون بياد و خستگي رو از تنتون به در كنن
شيطون خانوم جون بازم از خودت بابت ايده اصلي ممنونم