عدس خیس کن چند بار آبش عوض کن بذار خوب بپزه بعد میکسش کن یه ربع آخر توش جو دو سر پرک بریز ، یه کم لیمو ترش بچکون توش ، اینو صبحانه هم میشه بدی
اوتمیل میوه ای درست کن
اوتمیل خرما ، موز ، سیب ، گلابی تنوع بده
زرده تخم مرغ تست کردی اونم میتونی با اوتمیل قاطی کنی
نون تست و مربا خونگی بدون شکر
فرنچ تست
پنکیک
پنیر خامه ای هم میتونی با نون تست بدی
پسر من یه مدته میوه خوب نمیخوره سرلاک جودوسر خریدم یه قاشق میریزم تو پوره میوه اش اونو میخوره تا حدودی
تست حساسیت بگیری همه چی مجازه
دوست من بچه اش آلرژی نداره صبحانه ارده میده
پنیر و گردو و نون تست مخلوط میکنه توپی درست میکنه خود بچه برمیداره میخوره ( گردو پودر باشع ها )
حلیم با بوقلمون درست کن ، گندم باید خیس کنی خوب بپزه بوقلمونم بپز لهش کن مخلوط کن آخرش یه کم کره هم بریز
اگرم فوری میخوای با همون جو دوسر خوب میشه
من عصاره ماهیچه تو فریزر دارم کوچولو درست کردم با کینوا و جودوسر میذارم یه ربع میپزه گاهی کدو حلوایی هم میریزم پسرم خیلی دوست داره
راستی اصلا نیاز به شیر نیس اوتمیل با آب بپز من الان پسرم ۱۳ ماهش هنوز شیر ندادم
جودوسر پرک مارک oab بگیر
دانه چیا و کینوا هم بگیر همین مارک
اوتمیل میوه ای درست کن
اوتمیل خرما ، موز ، سیب ، گلابی تنوع بده
زرده تخم مرغ تست کردی اونم میتونی با اوتمیل قاطی کنی
نون تست و مربا خونگی بدون شکر
فرنچ تست
پنکیک
پنیر خامه ای هم میتونی با نون تست بدی
پسر من یه مدته میوه خوب نمیخوره سرلاک جودوسر خریدم یه قاشق میریزم تو پوره میوه اش اونو میخوره تا حدودی
تست حساسیت بگیری همه چی مجازه
دوست من بچه اش آلرژی نداره صبحانه ارده میده
پنیر و گردو و نون تست مخلوط میکنه توپی درست میکنه خود بچه برمیداره میخوره ( گردو پودر باشع ها )
حلیم با بوقلمون درست کن ، گندم باید خیس کنی خوب بپزه بوقلمونم بپز لهش کن مخلوط کن آخرش یه کم کره هم بریز
اگرم فوری میخوای با همون جو دوسر خوب میشه
من عصاره ماهیچه تو فریزر دارم کوچولو درست کردم با کینوا و جودوسر میذارم یه ربع میپزه گاهی کدو حلوایی هم میریزم پسرم خیلی دوست داره
راستی اصلا نیاز به شیر نیس اوتمیل با آب بپز من الان پسرم ۱۳ ماهش هنوز شیر ندادم
جودوسر پرک مارک oab بگیر
دانه چیا و کینوا هم بگیر همین مارک