۱۴۰۱/۷/۲۳، ۱۰:۰۶ صبح
دخترها آفرین بهتون. تک تک تون آرزو، بنفشه و پری. باریکلا..
من یه مشکلی پیدا کردم روم نمیشه بگم.. یعنی اصلا به طور کلی از من بعیده!
آقا دچار یبوست شده ام... اینقدر فشار آوردم به خودم که معده و روده و اثنی عشر و جزایر لانگر هاسم همه کشش اومدن از تو دردددد، درررد انگار کتک مفصلی خورده باشم!
اگر مشکلم حل نشه فکر کنم تمام مویرگ های چشم هام و قلب و کلیه ام پاره بشه!
اصلا اینقدر ترسیده ام! فکر میکنم کلا انسداد روده گرفتم! چون من هیییییچ سابقه چنین مشکلی رو ندارم.
غذاهامم فیبر کافی داره همیشه. اگر گوشت بخورم دوبرابرش سبزیجات میخورم.
آب هم مثل همیشه خوردم. روغن زیتون چندتا قلپ سر کشیدم.. آلو خیس کرده خوردم. خامه خوردم، کیف آبجوش گذاشتم، آبجوش با نبات خوردم.. چایی داغ.. قهوه داغ.. هرچی به ذهنم رسید..
حالا عصر برم خاک شیر بذارم برا فردا صبحم ناشتا ولرم بخورم ببینم فرجی حاصل میشه یا نه..
یعنی ترسیدم در حد تیم ملی.. نکنه التهاب و مرض روده پیدا کردم!
وزنم هم که دیگه نگم یک کیلو زیاد شده..
من یه مشکلی پیدا کردم روم نمیشه بگم.. یعنی اصلا به طور کلی از من بعیده!
آقا دچار یبوست شده ام... اینقدر فشار آوردم به خودم که معده و روده و اثنی عشر و جزایر لانگر هاسم همه کشش اومدن از تو دردددد، درررد انگار کتک مفصلی خورده باشم!
اگر مشکلم حل نشه فکر کنم تمام مویرگ های چشم هام و قلب و کلیه ام پاره بشه!
اصلا اینقدر ترسیده ام! فکر میکنم کلا انسداد روده گرفتم! چون من هیییییچ سابقه چنین مشکلی رو ندارم.
غذاهامم فیبر کافی داره همیشه. اگر گوشت بخورم دوبرابرش سبزیجات میخورم.
آب هم مثل همیشه خوردم. روغن زیتون چندتا قلپ سر کشیدم.. آلو خیس کرده خوردم. خامه خوردم، کیف آبجوش گذاشتم، آبجوش با نبات خوردم.. چایی داغ.. قهوه داغ.. هرچی به ذهنم رسید..
حالا عصر برم خاک شیر بذارم برا فردا صبحم ناشتا ولرم بخورم ببینم فرجی حاصل میشه یا نه..
یعنی ترسیدم در حد تیم ملی.. نکنه التهاب و مرض روده پیدا کردم!
وزنم هم که دیگه نگم یک کیلو زیاد شده..