ندا من نگه داشتم یه سریها و یه سریهام دادم به دختر خواهرم. الان که بچه ام پسر شده، یه چند تا لباسها و کفشهای دخترم خنثی است و فقط به درد پسرم می خوره. نوزادیهای دخترونه که در حد نوانو نمی دونم چیکار کنم ولی ۱.۵-۳سالشو گذاشتم بدم به دختر دوستم که سه سالشه ولی چون قدش خیلی کوتاهتر از دخترمه بهش می خوره به نظرم و بقیه هم درست حسابیها و احتمالا کفشهای سالمشو بدم به دختر خواهرم چون واقعا در حد نوان خیلیهاشو جنسهاشونم قابل قیاس نیست با جنسهای داخل ایران. البته اون دوستم که میگم، خودش چندین بار ازم خواسته که لباسهای دخترمو بهش بدم وگرنه خودم روم نمی شد ازش بپرسم. کالسکه، کریر، جامپر، تاب برقی و این جور وسایلشم کلا خنثی است و سالم تو انباری نگه داشته بودم و استفاده می کنم برای پسرم.
مال تو پسرونه هم هست بیشتر اتفاقا به کارت میاد حتی اگه بچه ات دختر بشه. لباس پسرونه تن دختر باز اسپرت میشه ولی خب پسر با لباس دخترونه عین بچه ناخواسته ها میشه طفلک و نمیشه لباس دخترونه رو تن پسر کرد.
مال تو پسرونه هم هست بیشتر اتفاقا به کارت میاد حتی اگه بچه ات دختر بشه. لباس پسرونه تن دختر باز اسپرت میشه ولی خب پسر با لباس دخترونه عین بچه ناخواسته ها میشه طفلک و نمیشه لباس دخترونه رو تن پسر کرد.