۱۴۰۱/۸/۷، ۱۱:۵۰ صبح
مینو پسر منم جند باری تا قبل از 2 سالگیش این کارو کرد... اما واقعیتش خودم نمی کشیدم که کل روز بیدار باشه چون فقط خودمون دو تا هم توی خونه بودیم داغونم می کرد... بعد توی به خواب رفتن واقعا مشکل داره بخصوص شب.... اگه توی روز نخوابه، می تونم 8 بخوابونمش، ولی متاسفانهههههه تا 12 شب که ما بخوابیم هیییی بیدار میشه... یعنی ترجیح میدم که زود نخوابونمش... ولی مثلا 9.5 تا 10.5 اینطورا که می خوابه تا خود صبح تکوووون هم نمی خوره
نمی دونم چه برنامه ایه که داره 3.5 سالش میشه اما باز ما این مشکلات خواب رو داریم............
با اینکه روز که نخوابه و بخصوص که الان که میره مهد و چندین ساعت وقتم آزاد میشه، اگه شب زود بخوابه شاید بشه از این شرایط خواهر برادری در اومد
حتی یکم بیشتر خوابید... ولی خب نیم ساعتم بخوابه همون 10-11 می خوابه یعنی به ضرر ما... ولی خب الان که مهد میره، من دلم براش خیلی تنگ میشه باورم نمیشه که کلا 2-3 ساعت از بیداریش رو فقط ببینمش.....................

با اینکه روز که نخوابه و بخصوص که الان که میره مهد و چندین ساعت وقتم آزاد میشه، اگه شب زود بخوابه شاید بشه از این شرایط خواهر برادری در اومد

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم