نسیمه جان من سر دخترم ۱۵-۱۶ کیلو اضافه کرده بودم و فعالیتمم خوب بود و اشتهامم ولی زیاد بود. بعد زایمانم حدود دو هفته بعدش شدم وزن قبل بارداریم و چهار ماه بعد زایمانمم ۵ کیلو لاغرتر از قبل بارداریم بودم به خاطر شیر دادن. من تو هر دو تا بارداریمم سه ماهه دوم خیلی بیشتر وزن اضافه می کنم. سر دخترم سه کیلو دو ماه اول اضافه کردم و دوازده کیلو سه ماهه دوم و سه ماهه سوم و سه ماهه سوم اول چهار کیلو اضافه کرده بودم که دم زایمانم دو کیلو کم شد و خلاصه حدود ۱۵-۱۶ تا اضافه کرده بودم. سر پسرم تا ده هفتگی یک کیلو اضافه کرده بودم و بعد که خونریزی کردم و بیمارستان بستری شدم اون یک کیلو کم شد. بعدش تا هفته سیزده دو کیلو اضافه کردم. سه ماهه دوم دوباره دوازده کیلو اصافه کردم با این تفاوت که این بار این اضافه وزن فقط شکمم نیست، رون، ساق پام و سینه هامم بزرگ شدن. سه ماهه سومم تا الان که ۳۱ هفته هستم دو کیلو دیگه اضافه کردم. غذامم سر این بارداری مثل قبل بارداریه و دلم می خواد بیشتر بخورم ولی یه حس پری و تنگی نفس بهم دست میده و خلاصه نمی تونم این کار رو کنم خخخ. خلاصه اینکه فعلا ۱۶ تا اضافه کردم و دیگه این هشت هفته باقیمونده نمی دونم چقدر اضافه کنم و کلا حس سنگینی تو این بارداری بیشتر دارم و کمترمم می تونم راه برم. سر دخترم خیلی پیاده روی داشتم و آکوافیتنس می رفتم که سر پسرمم آکوارو میرم. سر دخترمم شکمم گرد و خوش فرمتر بود از زیر سینه ام شروع می شد تا پایین ولی سر پسرم بالاها انگار خالیه و پایین یهو قلنبه و تیزه.
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان