امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکات و ایده های مرتب بودن منزل
(۱۴۰۱/۸/۱۳، ۰۱:۲۷ عصر)Mari90 نوشته است: چه جراتی رز!!
یعنی گاز روشن میذاری و از خونه میری بیرون؟
خطرناکه
تو ارامپز بپز یا از شب قبل بپز و فرداش گرم کنید

آره، ولی واقعا به نظرم کار عجیبی نیستش، یعنی خودم که سالهاست این کارو می کنم، مامانم و مامان همسر هم که می رفتن سر کار همینطوری غذا رو بار میذاشتن و اکثر مواقع غذای گرم داشتیم... البته در و پنجره ها هم موقع بیرون رفتن بسته اس و فقط توی اتاق یه ذره لای پنجره رو باز میذارم که خب باد مستقیمی هم نمی خوره ولی چرخش هوا اتفاق میفته که البته من تا حالا ندیدم گاز قطع شه... البته ما سیستم ضدحریق هم داریم و سالم هم هست، و برای همین اینجا اصلا نگران نیستم اما قبلا هم واقعیتش نگران نبودم  Big Grin

والا آرامپز که ندارم (جا برای خرید هم ندارم واقعیتش، حتی خواستم از این هواپزا بخرم، دیدم جایی که می گیره، نسبت به کارایی که برام داره، نمیارزه...)، گرم کردن هم بخاطر پسرم، ترجیح میدم که غذای تازه بخوریم...

حالا خطرش از نظر آتیش سوزی منظورته؟ و گاز گرفتگی؟ یا چیز دیگه هم هست که باید توجه کنم؟

ولی واقعا ایده ی خوبیه... یادمه یه زمان یه مدل از این دستگاه های همه کاره پیدا کرده بودم، آرامپز که بود هیچ، برنج رو هم می ریختی، ساعت میذاشتی و برات برنج رو هم آماده می کرد تا برسی خونه آماده بود غذا... ولی دیگه ندیدم... 

کلا امکانات مختلف بسته به سبک زندگیمون می تونه به کارمون بیاد و زندگیمون رو راحت تر کنه Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
نکات و ایده های مرتب بودن منزل - توسط Rose - ۱۴۰۰/۳/۲۱، ۰۱:۰۷ عصر
RE: نکات و ایده های مرتب بودن منزل - توسط صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۸/۱۲، ۰۸:۰۰ عصر
RE: نکات و ایده های مرتب بودن منزل - توسط Rose - ۱۴۰۱/۸/۱۲، ۰۸:۱۶ عصر
RE: نکات و ایده های مرتب بودن منزل - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۵، ۰۸:۲۱ عصر