بله دنیا جان خودم درست میکنم ، سینه بوقلمون رو از جایی که میخرم واسم فیله میکنه و اگر فیله ها ضخیم باشه باز خودم نازکتر میکنم ، از شب قبل اول بهش زعفرون میزنم وقتی زعفرون جذب بوقلمون شد یه دونه پیاز درشت رو خلالی میکنم و به پیاز نمک و فلفل سیاه میزنم وقتی به پیاز نمک میزنی آب میندازه و بعد پیاز رو به بوقلمون اضافه میکنم و روز بعد بهش آبلیمو تازه میزنم
تابه رو میزارم داغ بشه و بعد استیک رو گریل میکنم بدون روغن
بعضی اوقات به مواد مرینیتم سیر تازه یا پودر سیر و پاپریکا هم میزنم
تابه رو میزارم داغ بشه و بعد استیک رو گریل میکنم بدون روغن
بعضی اوقات به مواد مرینیتم سیر تازه یا پودر سیر و پاپریکا هم میزنم