نه رز، خوشبختانه بلادی شو نیست. در حد لک بینی و کمه و عذر می خوام رنگشم قهوه ایه و لخته ای طور نیست و یه دفعه ای هم نیومد. هنوزم یکم هست. تو این هفته هم رابطه ای نداشتم که بگم ازونه. هنوز هم شبی یه شیاف پروژسترون میذارم و از دکتر بیمارستان پرسیدم که بیشترش کنم. گفت نه و پروژسترون تو هفته تو نمی دونم چرا هنوزم استفاده می کنی و باعث میشه رحم نرمتر بشه. قرار بود ۳۴ هفته تموم بشه قطعش کنم ولی راستش می ترسم با ماجرای دیشب و باید ببینم دکترم چی میگه. مامام هم فردا میاد خونه چک می کنه. دکتر بیمارستان گفت همون ده روز دیگه که وقتته برو دکترت و اگه دردی داشتی، لک بینیت بیشتر شد یا حرکت بچه کم شد زودی بیا بیمارستان. چشم استراحت می کنم الان هم در حال استراحتم. نمی دونم شاید انقدر اخبار ایرانو نگاه کردم و ویدئوهای دلخراش دیدم ازونه دیگه باید خودمو جمع کنم و نبینم. دخترمم سزارین اورژانسی دنیا اومده. درشت بود و هر کاری کردن نه دهانه رحمم باز می شد و نه بچه اصلا می تونست بیاد تو لگنم. سر دخترم ولی بارداریم خوب بود اصلا لکی چیزی ندیدم و این همه داستان نداشتم. از بیمارستانم حقیقتش می ترسم چون زودی آدمو بستری می کنن و هی تستهای مختلف می گیرن و …
گپ خانم های باردار 1401
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان