ادویه ی مخصوص شاورما یا کباب ترکی که مال خودمه 
این ادویه ایه که مرغ موردنظر برای شاورما رو توش می خوابونم
◀️ گوشت ران مرغ: 1 کیلو
◀️ آب لیمو: نصف یک لیمو
◀️ سرکه سفید: 1 ق غ
⏹ زغال و روغن زیتون، دلبخواه برای اضافه کردن طعم دودی?
◀️ پودر زیره سبز، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، پاپریکا، پودر دانه هل (هل رو من 1/8 ق چ می زنم): از هر کدام 3/4 ق غ
◀️ پودر میخک: حداکثر 1/8 ق چ (دستورای عربی بیشتر میزنن)
◀️ پودر فلفل چیلی یا قرمز: 1/2 ق چ یا بسته به تمایل
◀️ دارچین: 1 پینج (اختیاری)
◀️ نمک: به مقدار کافی

این ادویه ایه که مرغ موردنظر برای شاورما رو توش می خوابونم
◀️ گوشت ران مرغ: 1 کیلو
◀️ آب لیمو: نصف یک لیمو
◀️ سرکه سفید: 1 ق غ
⏹ زغال و روغن زیتون، دلبخواه برای اضافه کردن طعم دودی?
◀️ پودر زیره سبز، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، پاپریکا، پودر دانه هل (هل رو من 1/8 ق چ می زنم): از هر کدام 3/4 ق غ
◀️ پودر میخک: حداکثر 1/8 ق چ (دستورای عربی بیشتر میزنن)
◀️ پودر فلفل چیلی یا قرمز: 1/2 ق چ یا بسته به تمایل
◀️ دارچین: 1 پینج (اختیاری)
◀️ نمک: به مقدار کافی
![[تصویر: chicken-shawarma-1_6oe.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/chicken-shawarma-1_6oe.jpg)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم