برای کاچیِ نسبتاَ سالمتر که شکر و نبات نداشته باشه من اینطوری عمل کردم:
۸ قاشق غذاخوری آرد گندم رو الک کردم و ۵-۶ دقیقه رو شعلهی متوسط تفت دادم و گاهی هم زدمش و یه خرده هم پودر دارچین قاطیش تفت دادم.
بعد وقتی آرد داشت تفت میخورد به اندازهی یه استکان کوچیک (سایز شات) زعفرون دم کردم و یکی دو قاشق چایخوری توش هل سابیده و حدودا ۲ قاشق غذاخوری گلاب هم ریختم. یه «معجون چای» هم ما از کاشان خریده بودیم که ترکیب هل و دارچین و گل محمدی و بادیان هست. از اون هم دو قطره ریختم. کلاَ زعفرونش رو زیاد زدم.
بعد تقریباَ ۲۰ گرم کره به قابلمهای که آرد توش تفت خورده بود اضافه کردم و خوب مخلوطش کردم.
بعد ۴ لیوان آب سرد ریختم و هم زدم که گوله نشه. برای من اصلاَ گوله نشد.
بعد حدوداَ ۳-۴ قاشق غذاخوری عسل به قابلمه اضافه کردم. شیرینیش برای من خیلی مطبوع شد و نه شیرین بود نه کمشیرین.
در آخر هم استکان زعفرون و ادویهجات رو قاطیش کردم.
رو حرارت ملایم یک ربعی با در بسته پخت و گاهی همش میزدم.
این میزان مواد بهم ۲ تا کاسهی تکنفره کاچی داد. من اول ۲-۳ قاشق غذاخوری عسل زده بودم، وسطش چشیدم و یه قاشق عسلش رو بیشتر کردم. برای همین میگم ۳-۴ قاشق غذاخوری عسل برای این میزان خیلی خوبه. اما کمتر هم بد نیست بازم.
۸ قاشق غذاخوری آرد گندم رو الک کردم و ۵-۶ دقیقه رو شعلهی متوسط تفت دادم و گاهی هم زدمش و یه خرده هم پودر دارچین قاطیش تفت دادم.
بعد وقتی آرد داشت تفت میخورد به اندازهی یه استکان کوچیک (سایز شات) زعفرون دم کردم و یکی دو قاشق چایخوری توش هل سابیده و حدودا ۲ قاشق غذاخوری گلاب هم ریختم. یه «معجون چای» هم ما از کاشان خریده بودیم که ترکیب هل و دارچین و گل محمدی و بادیان هست. از اون هم دو قطره ریختم. کلاَ زعفرونش رو زیاد زدم.
بعد تقریباَ ۲۰ گرم کره به قابلمهای که آرد توش تفت خورده بود اضافه کردم و خوب مخلوطش کردم.
بعد ۴ لیوان آب سرد ریختم و هم زدم که گوله نشه. برای من اصلاَ گوله نشد.
بعد حدوداَ ۳-۴ قاشق غذاخوری عسل به قابلمه اضافه کردم. شیرینیش برای من خیلی مطبوع شد و نه شیرین بود نه کمشیرین.
در آخر هم استکان زعفرون و ادویهجات رو قاطیش کردم.
رو حرارت ملایم یک ربعی با در بسته پخت و گاهی همش میزدم.
این میزان مواد بهم ۲ تا کاسهی تکنفره کاچی داد. من اول ۲-۳ قاشق غذاخوری عسل زده بودم، وسطش چشیدم و یه قاشق عسلش رو بیشتر کردم. برای همین میگم ۳-۴ قاشق غذاخوری عسل برای این میزان خیلی خوبه. اما کمتر هم بد نیست بازم.