امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع کاچی
#5
برای کاچیِ نسبتاَ سالم‌تر که شکر و نبات نداشته باشه من اینطوری عمل کردم:

۸ قاشق غذاخوری آرد گندم رو الک کردم و ۵-۶ دقیقه رو شعله‌ی متوسط تفت دادم و گاهی هم زدمش و یه خرده هم پودر دارچین قاطی‌ش تفت دادم.

بعد وقتی آرد داشت تفت می‌خورد به اندازه‌ی یه استکان کوچیک (سایز شات) زعفرون دم کردم و یکی دو قاشق چای‌خوری توش هل سابیده و حدودا ۲ قاشق غذاخوری گلاب هم ریختم. یه «معجون چای» هم ما از کاشان خریده بودیم که ترکیب هل و دارچین و گل محمدی و بادیان هست. از اون هم دو قطره ریختم. کلاَ زعفرونش رو زیاد زدم.

بعد تقریباَ ۲۰ گرم کره به قابلمه‌ای که آرد توش تفت خورده بود اضافه کردم و خوب مخلوطش کردم.
بعد ۴ لیوان آب سرد ریختم و هم زدم که گوله نشه. برای من اصلاَ گوله نشد.
بعد حدوداَ ۳-۴ قاشق غذاخوری عسل به قابلمه اضافه کردم. شیرینی‌ش برای من خیلی مطبوع شد و نه شیرین بود نه کم‌شیرین.
در آخر هم استکان زعفرون و ادویه‌جات رو قاطیش کردم.
رو حرارت ملایم یک ربعی با در بسته پخت و گاهی هم‌ش می‌زدم.

این میزان مواد بهم ۲ تا کاسه‌ی تک‌نفره کاچی داد. من اول ۲-۳ قاشق غذاخوری عسل زده بودم، وسطش چشیدم و یه قاشق عسلش رو بیشتر کردم. برای همین می‌گم ۳-۴ قاشق غذاخوری عسل برای این میزان خیلی خوبه. اما کمتر هم بد نیست بازم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Pari، sims s، Sufii، آبگینه
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
انواع کاچی - توسط Rose - ۱۴۰۰/۷/۲۸، ۰۷:۱۷ عصر
RE: انواع کاچی - توسط Rose - ۱۴۰۰/۷/۲۸، ۰۷:۲۲ عصر
RE: انواع کاچی - توسط 2015 - ۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۱:۱۳ صبح
RE: انواع کاچی - توسط Rose - ۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۲:۵۸ صبح
RE: انواع کاچی - توسط ستی‌لیته - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۱۱:۲۰ عصر
RE: پرسش و پاسخ آشپزی - توسط ستی‌لیته - ۱۴۰۱/۸/۲۲، ۰۱:۵۹ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان