کنایون جان من قایم موشک
توپ بازی
یسری حلقه دارم با یه نخ ضخیم میدم نخ کنه
نقاشی ( در حقیقت خط خطی بازی)
آشپزی ( ادای منو در میاره پسته گردو با پشت الک رنده میکنم یا با رنده گوجه هویج رنده میکنم اونم گوجه میدم دستش رنده کنه البته من کامل حواسم هست
پسته هم تو چند تا نایلون ضخیمه در حضورم همونو میسابه پشت الک)
میوه ها و صبفیجاتو میچینم جلوش بهش میگم هویج بده گوجه بده خیار بده بادمجون کدو هلو و … هرکدومو درست بده تشویقش میکنم
با لگوی بزرگ خونه میسازیم صندلی میسازیم دخترم بشینه روش
کناب میخونیم
شعرای قدیمی تاپ تاپ خمیر چشم چشم دو ابرو … همراه با حرکات فیزیکی
که انداماشو بشناسه البته خیلی وقته از یکسالگی دیگه کامل دست و پا و اینها رو میشناسه
مسابقه انداختن توپ تو سبد که الزاما دخترم همرو درست انجام نمیده
خونه سازی با وسایل دور و برمون مثل زیر لیوانی
آب بازی
آرد بازی
خاک بازی تو بالکن و گل بازی بیرون ( این یکی خارج از ارادمه ولی دیگه دخترم دوست داره) یهو میپره او چاله اب و کل هیکل خودشو و منو گلی میکنه غش غش میخنده
پیاده روی روزانه
رز جان اینکه یه چیزی رو مدام تعریف کنه من تو خیلی از بچه های سه ساله دیدم اطرافم
سلین بریکلا چه مادر نمونه ای
همینطور رز البته
توپ بازی
یسری حلقه دارم با یه نخ ضخیم میدم نخ کنه
نقاشی ( در حقیقت خط خطی بازی)
آشپزی ( ادای منو در میاره پسته گردو با پشت الک رنده میکنم یا با رنده گوجه هویج رنده میکنم اونم گوجه میدم دستش رنده کنه البته من کامل حواسم هست
پسته هم تو چند تا نایلون ضخیمه در حضورم همونو میسابه پشت الک)
میوه ها و صبفیجاتو میچینم جلوش بهش میگم هویج بده گوجه بده خیار بده بادمجون کدو هلو و … هرکدومو درست بده تشویقش میکنم
با لگوی بزرگ خونه میسازیم صندلی میسازیم دخترم بشینه روش
کناب میخونیم
شعرای قدیمی تاپ تاپ خمیر چشم چشم دو ابرو … همراه با حرکات فیزیکی
که انداماشو بشناسه البته خیلی وقته از یکسالگی دیگه کامل دست و پا و اینها رو میشناسه
مسابقه انداختن توپ تو سبد که الزاما دخترم همرو درست انجام نمیده
خونه سازی با وسایل دور و برمون مثل زیر لیوانی
آب بازی
آرد بازی
خاک بازی تو بالکن و گل بازی بیرون ( این یکی خارج از ارادمه ولی دیگه دخترم دوست داره) یهو میپره او چاله اب و کل هیکل خودشو و منو گلی میکنه غش غش میخنده
پیاده روی روزانه
رز جان اینکه یه چیزی رو مدام تعریف کنه من تو خیلی از بچه های سه ساله دیدم اطرافم
سلین بریکلا چه مادر نمونه ای
همینطور رز البته