۱۴۰۱/۸/۲۵، ۰۷:۰۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۸/۲۵، ۰۷:۰۶ عصر، توسط نسیمه جااان.)
۳عدد تخم مرغ
۱ و ۱/۳ پیمانه آرد
۲ عدد سیب رنده شده
نصف پیمانه گردو خرد شده
نوک قاشق چای خوری وانیل
۲ق غذا خوری آبجوش
۲ قاشق غ خوری روغن مایع
۱ ق چای خوری بکینگ پودر
۱ ق غذاخوری دارچین
نصف پیمانه شکر
آرد و بکینگ پودر رو ۳بار الک میکنیم، سیب رو پوست میگیرم و رنده درشت میزنیم و بهش دارچین و ۲ قاشق شکر اضافه میکنیم میذاریم کنار .
تخم مرغا و شکر و وانیل رو ۳ دقیقه با دور تند همزن میزنیم حالا آبجوش و روغن مایع اضافه میکنیم و تند میزنیم تا ۴ دقیقه تا سفید و پف بشه ،بعد سیب رنده شده و گردو خرد شده ک یک قاشق آرد بهش اضافه کردیم (برای ته نشین نشدن) و با لیسک فولد میکنیم
در آخر مخلوط آرد رو ۳ مرحله اضافه میکنیم و فولد میکنیم
کف قالب رو که بهتره میان تهی باشه رو چرب و آرد پاشی میکنیم ،توی قالب میریزیم مواد رو
فر روی ۱۷۰ درجه
،حدودا ۴۰دقیقه پخته میشه
۱ و ۱/۳ پیمانه آرد
۲ عدد سیب رنده شده
نصف پیمانه گردو خرد شده
نوک قاشق چای خوری وانیل
۲ق غذا خوری آبجوش
۲ قاشق غ خوری روغن مایع
۱ ق چای خوری بکینگ پودر
۱ ق غذاخوری دارچین
نصف پیمانه شکر
آرد و بکینگ پودر رو ۳بار الک میکنیم، سیب رو پوست میگیرم و رنده درشت میزنیم و بهش دارچین و ۲ قاشق شکر اضافه میکنیم میذاریم کنار .
تخم مرغا و شکر و وانیل رو ۳ دقیقه با دور تند همزن میزنیم حالا آبجوش و روغن مایع اضافه میکنیم و تند میزنیم تا ۴ دقیقه تا سفید و پف بشه ،بعد سیب رنده شده و گردو خرد شده ک یک قاشق آرد بهش اضافه کردیم (برای ته نشین نشدن) و با لیسک فولد میکنیم
در آخر مخلوط آرد رو ۳ مرحله اضافه میکنیم و فولد میکنیم
کف قالب رو که بهتره میان تهی باشه رو چرب و آرد پاشی میکنیم ،توی قالب میریزیم مواد رو
فر روی ۱۷۰ درجه
،حدودا ۴۰دقیقه پخته میشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎