کار خاصی نمیکنم واسه چلوگوشتام بچه ها
من اینجوری درست میکنم
گوشتمو بهش زعفرون آب کرده میزنم ماساژ میدم بعد توی کره و روغن مایع یکم دو طرفشو سرخ میکنم
گوشته رو از قابلمه در میارم بعد پیاز خلالی رو کامل کف قابلمه پر میکنم بعد گوشتا رو میزارم روش و باز دوباره روی گوشتا رو پر از پیاز خلالی میکنم ، یه بوته سیر رو بالاشو میزنم که عطر سیر آزاد بشه بعد با همون بوته که تمیز شستم میزارم کنار گوشتا که وقتی پخت گوشتم سیرو خارج میکنم ، دو تا دونه هل و دو تا تکه چوب دارچینم ميندازم درشو میزارم با حرارت کم خود پیاز آب میندازه بعد که گوشت نیم پز شد یک استکان آب زعفرون که توش یکم فلفل سیاه زدم میریزم روی گوشتا ؛ اخرای پختم نمکشو میزنم، اگر عصاره ی گوشتم داشته باشم توی همون آب زعفرون باز میکنم کامل میدم روی گوشتا دیگه نمک نمیزنم و اجازه میدم آبش کم بشه
من چون آب گوشت رو هم میاره به اندازه سه کاسه ماست کوچیک آب میزارم بمونه یه آب غلیظ
نسیمه اگر بخوایم ماهیچه باشه میگیم مثلا ۱۴ ته ماهیچه بزاره
اگرم گوشت تکه ای بهش میگیم اندازه چلوگوشت واسه هر نفر خرد میکنه
من اینجوری درست میکنم
گوشتمو بهش زعفرون آب کرده میزنم ماساژ میدم بعد توی کره و روغن مایع یکم دو طرفشو سرخ میکنم
گوشته رو از قابلمه در میارم بعد پیاز خلالی رو کامل کف قابلمه پر میکنم بعد گوشتا رو میزارم روش و باز دوباره روی گوشتا رو پر از پیاز خلالی میکنم ، یه بوته سیر رو بالاشو میزنم که عطر سیر آزاد بشه بعد با همون بوته که تمیز شستم میزارم کنار گوشتا که وقتی پخت گوشتم سیرو خارج میکنم ، دو تا دونه هل و دو تا تکه چوب دارچینم ميندازم درشو میزارم با حرارت کم خود پیاز آب میندازه بعد که گوشت نیم پز شد یک استکان آب زعفرون که توش یکم فلفل سیاه زدم میریزم روی گوشتا ؛ اخرای پختم نمکشو میزنم، اگر عصاره ی گوشتم داشته باشم توی همون آب زعفرون باز میکنم کامل میدم روی گوشتا دیگه نمک نمیزنم و اجازه میدم آبش کم بشه
من چون آب گوشت رو هم میاره به اندازه سه کاسه ماست کوچیک آب میزارم بمونه یه آب غلیظ
نسیمه اگر بخوایم ماهیچه باشه میگیم مثلا ۱۴ ته ماهیچه بزاره
اگرم گوشت تکه ای بهش میگیم اندازه چلوگوشت واسه هر نفر خرد میکنه