۱۴۰۱/۹/۶، ۰۴:۵۴ عصر
بچه ها ممنونم…کلا نمیدونم چرا بعضی اواقات اینجوری میشم…سر چیزای مسخره گریه ام میگیره…نمیدونم بخاطر مسئولیتی که داشتمه یا چون همیشه خودمو مقصر میدونم…
ستی لیته جون دقیقا بعدش باهاش صحبت کردم روی لاغری مانور دادم که ممکنه بری این مربیه ببری تو فاز چربی سوزی…درصورتیکه مربیه ما بیشتر تو فاز عضله سازیه…
هی اینارو براش گفتم که بری تو چربی شوزی بهتره مثل اون سال خوب لاغر میشی…
بهتر شدیم جفتمون…
قرار شد من پس فردا با یه دختره که تازه اومده تو کلاس ما صحبت کنم اگر تایمش خورد با خواهرم عوض کنه…
اینم فکر کردیم که اگر فردا بره اصلا اگر این یکی بهتر بود منم برم اون تایم…اصلا این تایم جدید کلاس خواهرم بهتره،من روزهای باشگاه تا غروب قشنگ میگیرنم میاد سراغم…
من یه نگرانی دیگه داشتم که خواهرم تنها باشه و ادامه نده…
ولی اینم خیلیامو راحت کرد گفت که نه دیگه بخاطر عقدمم شده همرو میرم باید لاغر شم
سلین راستشو بگم؟
من دقیقا مثل خواهرتونم…همه جا تنهایی میرم…استخر،خرید،باشگاه هم همیشه تنها بودم
ولی اینسری چون از اول باهم شروع کردیم و برگشتنی پیاده برمیگشتیم خیلی خوب بود
همش حرف میزدیم و خوب بود
البته من ارتیاظ اجتماعیم اصلا قوی نیست یه ادم درونگرا هستم که معمولا اگر سوال عمومی رو کسی جواب نده،جواب میدم…
امیدوارم شرایط درست بشه خواهرم رها نکنه،ادامه بده تا اخرش لاغر بشه
ستی لیته جون دقیقا بعدش باهاش صحبت کردم روی لاغری مانور دادم که ممکنه بری این مربیه ببری تو فاز چربی سوزی…درصورتیکه مربیه ما بیشتر تو فاز عضله سازیه…
هی اینارو براش گفتم که بری تو چربی شوزی بهتره مثل اون سال خوب لاغر میشی…
بهتر شدیم جفتمون…
قرار شد من پس فردا با یه دختره که تازه اومده تو کلاس ما صحبت کنم اگر تایمش خورد با خواهرم عوض کنه…
اینم فکر کردیم که اگر فردا بره اصلا اگر این یکی بهتر بود منم برم اون تایم…اصلا این تایم جدید کلاس خواهرم بهتره،من روزهای باشگاه تا غروب قشنگ میگیرنم میاد سراغم…
من یه نگرانی دیگه داشتم که خواهرم تنها باشه و ادامه نده…
ولی اینم خیلیامو راحت کرد گفت که نه دیگه بخاطر عقدمم شده همرو میرم باید لاغر شم
سلین راستشو بگم؟
من دقیقا مثل خواهرتونم…همه جا تنهایی میرم…استخر،خرید،باشگاه هم همیشه تنها بودم
ولی اینسری چون از اول باهم شروع کردیم و برگشتنی پیاده برمیگشتیم خیلی خوب بود
همش حرف میزدیم و خوب بود
البته من ارتیاظ اجتماعیم اصلا قوی نیست یه ادم درونگرا هستم که معمولا اگر سوال عمومی رو کسی جواب نده،جواب میدم…
امیدوارم شرایط درست بشه خواهرم رها نکنه،ادامه بده تا اخرش لاغر بشه