مامانایی که بچه هاتون بزرگن یا همسن پسر منن لطفا و خواهشا بیاین به من راهنمایی بدین دیگه واقعا دارم رد میدم...
پسرم قبلا اگه چیزی میخواست نمیشد یه جیغی میکشید یا پاشو میموبید یا یکی دوتا میزد تو سر خودش
که خب همینجا گفتین وارد سن لجبازی شده و منم گفتم خب طبیعیه دیگه
الان 10 روزیه اگه باب میلش نباشه چیزی یا اصلا نشسته داره با ماشیناش بازی میکنه
یهو پرت میکنه و باز برش میداره و باز میندازه با داد و غر بعد شروع میکنه نشسته باسنشو بلند میکنه میکوبه زمین چندین باااار
بعد میزنه محکمممممم توی سرش چند بار جوری که صداشو میشنوم قشنگ یا سرشو میاره میزنه به زمین
وای من دارم از این حرکاتش دیونه میشم
اصلا هم مطمئنم نه همچین چیزایی دیده نه هیجی خدا میدونه
امروزم بغلم بود یهو زد تو صورت من منم اروم گفتم نه مامانو نباید بزنی مامانو ناز باید کنی بعد 1ثانیه بعد نازم کرد
من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم
اون لحظه که اینجوری میکنه حواسشو سریع پرت میکنم 90 پرت میشه اما گاهیم نه بدتر میکنه
پسرم قبلا اگه چیزی میخواست نمیشد یه جیغی میکشید یا پاشو میموبید یا یکی دوتا میزد تو سر خودش
که خب همینجا گفتین وارد سن لجبازی شده و منم گفتم خب طبیعیه دیگه
الان 10 روزیه اگه باب میلش نباشه چیزی یا اصلا نشسته داره با ماشیناش بازی میکنه
یهو پرت میکنه و باز برش میداره و باز میندازه با داد و غر بعد شروع میکنه نشسته باسنشو بلند میکنه میکوبه زمین چندین باااار
بعد میزنه محکمممممم توی سرش چند بار جوری که صداشو میشنوم قشنگ یا سرشو میاره میزنه به زمین
وای من دارم از این حرکاتش دیونه میشم
اصلا هم مطمئنم نه همچین چیزایی دیده نه هیجی خدا میدونه
امروزم بغلم بود یهو زد تو صورت من منم اروم گفتم نه مامانو نباید بزنی مامانو ناز باید کنی بعد 1ثانیه بعد نازم کرد
من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم
اون لحظه که اینجوری میکنه حواسشو سریع پرت میکنم 90 پرت میشه اما گاهیم نه بدتر میکنه