۱۴۰۱/۹/۱۰، ۰۷:۰۳ عصر
هیون دقیقا منم میترسم…فعلا تا نو و جدیده با دست میشورم ولی چندوقت دیگه نمیدونم شاید بذارم تو ماشین
آیسان جون خیلی خوبه واقعا میگم…ببین برای دونفر یا سه نفر عالیه…من خریدنی به لیترش دقت کردم و بنظرم این وسیله برای مصرف روزانه اس…برای مهمونی نیست بنظرم
اره حتما غذا درست کنم عکس میگیرم…این دوروز نگرفتم ولی سری بعد حتما عکس میگیرم تو تاپیک میذارم
ارزو اتوپرس دقیقا قلق داره
مثلا برای اتو کردن پیراهن و مانتو اول باید پشت لباس رو تو ذهنت فرضی دو نصف کنی
اول سمت راست پشت لباس
دوم جلوی سمت راست
سوم سمت چپ پشت لباس
چهارم جلوی سمت چپ
بعد استینا و یقه
حتی یقه رو هم گوشه ب اتو بذاری میتونی اتو کنی
خیلی راحتتر و سریعتر از اتوی معمولیه ولی برای لباسای چین چینی و پیله دار شاید اذیت کنه و به ظرافت اتو در نیاد
صنوبر من فیله گذاشتم خیلی خوب پخته بود و روش هم بااینکه کریسپی بود ولی خشک غیرقابل جویدن نبود
البته من همیشه مرغامو یکی دوساعت قبل از پخت میذارم تو ابلیمو و نمک
ابلیمو خودش بافت مرغ رو نرم میکنه
اما ۱شنبه احتمالا رون مرغ رو میذارم
نتیجه رو میگم

آیسان جون خیلی خوبه واقعا میگم…ببین برای دونفر یا سه نفر عالیه…من خریدنی به لیترش دقت کردم و بنظرم این وسیله برای مصرف روزانه اس…برای مهمونی نیست بنظرم
اره حتما غذا درست کنم عکس میگیرم…این دوروز نگرفتم ولی سری بعد حتما عکس میگیرم تو تاپیک میذارم
ارزو اتوپرس دقیقا قلق داره
مثلا برای اتو کردن پیراهن و مانتو اول باید پشت لباس رو تو ذهنت فرضی دو نصف کنی
اول سمت راست پشت لباس
دوم جلوی سمت راست
سوم سمت چپ پشت لباس
چهارم جلوی سمت چپ
بعد استینا و یقه
حتی یقه رو هم گوشه ب اتو بذاری میتونی اتو کنی
خیلی راحتتر و سریعتر از اتوی معمولیه ولی برای لباسای چین چینی و پیله دار شاید اذیت کنه و به ظرافت اتو در نیاد
صنوبر من فیله گذاشتم خیلی خوب پخته بود و روش هم بااینکه کریسپی بود ولی خشک غیرقابل جویدن نبود
البته من همیشه مرغامو یکی دوساعت قبل از پخت میذارم تو ابلیمو و نمک
ابلیمو خودش بافت مرغ رو نرم میکنه
اما ۱شنبه احتمالا رون مرغ رو میذارم
نتیجه رو میگم