(۱۴۰۱/۹/۱۰، ۰۲:۱۵ صبح)youtab نوشته است:(۱۴۰۱/۹/۱۰، ۱۲:۱۸ صبح)**ماهور** نوشته است: ممنون نونا جون مریم جون. نه دیگه دوقلو دوست ندارم. کلا یدونه بچه کافیه برام.زنگ اخر بیا کوچه پشتی تا به خدمتت برسممممممم
حالا بببنیم دیگه کیا میان تو این تاپیک. یهو دیدی فردا یوتاب و رز هم اومدن))
اقا منم واقعا حاضرم 10 بار دیگه بارداری رو تجربه کنم و همینطور زایمانو اما بچه ای در کار نباشه خخخخخخخخخ![]()
پس یوتاب لطف کن یکیم برای من بیار خخخخ من حالا حاضرم بچه داری کنم ولی این تجربه دومی جوری بود که از بارداری واقعا بدم میاد و فقط روز شماری می کنم که زایمان کنم.
رخشید جان مبارک باشه و به سلامتی و راحتی بگذرونی این دورانو سلامت بیاد بغلت نی نی ان شاالله
رخشید کجاش کمرنگ بوده بیبی چکتتتت تازه ۲۷ دوره اتم بوده. من سر دخترم ۲۸ ام درین حد بود و پسرم ۳-۴ روز بعد موعد پریودم.
ان شاالله اول همه سالم باشه و جنسیتشم هر چی که دوست داری. حس من میگه نی نی احتمالا دختره.
(۱۴۰۱/۹/۱۰، ۰۷:۵۴ عصر)nona نوشته است: من دقیقا لقاحم روز تخمک گذاری بود ( آمپول ازادسازی زدم) و دختر شد قربونش بشم
آخه اقدام مرتب داشتی نونا و از قبل اسپرم تو بدنت بوده. منم سر دخترم به نظرم لقاح روز تخمک گذاری بود و منم اقدام منظم داشتم و اسپرم بوده تو بدنم. سر پسرم ولی کلا یه بار اقدام داشتیم اون ماه چون ماه رمضون بود و سفر اینا هم رفته بودیم و بعد تخمک گذاریم بود.