۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۳:۴۱ عصر
من درست میکنم. اول شوید خشک رو با مقدار معقولی کره تفت بده (اگر شوید تازه هم بزنی قاطیش ترکیبی خوب میشه)، بعد سیر پورهشده رو اضافه کن، با حرارت کم کار کن. بعدم باقلا رو بریز توش (دیفراست شده باشه) تفت بده، بعد نصف استکان آب جوش به اضافه نمک و کمی فلفل و زرچوبه بهش اضافه کن و زیرش رو کم کن و درش رو بذار. وقتی به غلظت خوبی رسید و جا افتاد و باقلاشم پخته بود (اگر نپخته بود میتونی آب جوش اضافه کنی و بذاری باز جا بیفته)، دو یا به تعداد نفرات تخممرغ رو در قسمتهای مختلف ماهیتابه روی باقلاها بشکون و شعله رو متوسط بذار و اول یک دقیقه در ماهیتابه رو هم ببند و بعد سریع برش دار و بذار یکی دو دقیقه دیگه هم تخممرغ رو شعله باشه. کلاَ ۳ دقیقه بیشتر تخممرغ رو حرارت نباشه. بعدش سریع برش دار از رو گاز و بذار کنار، درشم باز باشه.