رز جان نابلوئه شقاق و همورویید داری اوووووو تا کجا رفتی سرطان روده و معده بابا بی خیال
منم هموروییدم بدون یبوست و علامت از پریروز برگشته لعنتی پماد انتی همورویید میرنم حداقل درد نشستنم خوب شد یه زایمان کردیم ریختیم به هم
مری جان متاسفانه پبچیده هست بستگی به تعداد دفعات تکرار و سابقه داره از سطوح ساده اینطوره:
اول معمولا شبکیه چشم باید بررسی بشه
بعد نورولوژیست که عموما سی تی میدن برای رد خونریزی ساقه مغز و این خرفا و البته حتی مطرح کردن احتمال گراویس و ام اس
چون تو بارداری بعد سردرد یک هفته ایم برام اول تاری بعد دوبینی سه روزه ایجاد شد و مراحلو گذروندم میگم
خلاصه که چشم پزشکای نور و مغز و اعصابی که رفتم بلا استثنا تشخیص غلط دادن
اخرش رفتم پیش استاد دامادمون فوق اعصاب چشم و خیالم راحت شد
مغز و اعصاب که سکتم داد گفت یا خونریزی مغزیه داره منتشر میشه یا با احتمال بسیار قوی و رو به یقین ام اس
کفت سی تی هم نیاز نیست بدی هر موقع فلج انفاق افتاد بیا دارو بدم
همینقدر گاو بدون ازمایش و تست به یه زن باردار چهار ماهه این حرفو برنی
رخشید جان کدوم جراح رو معرفی کردی؟
منم هموروییدم بدون یبوست و علامت از پریروز برگشته لعنتی پماد انتی همورویید میرنم حداقل درد نشستنم خوب شد یه زایمان کردیم ریختیم به هم
مری جان متاسفانه پبچیده هست بستگی به تعداد دفعات تکرار و سابقه داره از سطوح ساده اینطوره:
اول معمولا شبکیه چشم باید بررسی بشه
بعد نورولوژیست که عموما سی تی میدن برای رد خونریزی ساقه مغز و این خرفا و البته حتی مطرح کردن احتمال گراویس و ام اس
چون تو بارداری بعد سردرد یک هفته ایم برام اول تاری بعد دوبینی سه روزه ایجاد شد و مراحلو گذروندم میگم
خلاصه که چشم پزشکای نور و مغز و اعصابی که رفتم بلا استثنا تشخیص غلط دادن
اخرش رفتم پیش استاد دامادمون فوق اعصاب چشم و خیالم راحت شد
مغز و اعصاب که سکتم داد گفت یا خونریزی مغزیه داره منتشر میشه یا با احتمال بسیار قوی و رو به یقین ام اس
کفت سی تی هم نیاز نیست بدی هر موقع فلج انفاق افتاد بیا دارو بدم
همینقدر گاو بدون ازمایش و تست به یه زن باردار چهار ماهه این حرفو برنی
رخشید جان کدوم جراح رو معرفی کردی؟