سلام پری جان من چون به صورت سرخ شده میخوام بخورم شب قبل مزه دار میکنم و روی رون یا سینه چند تا شیار ميندازم تا مغز پخت بشه من روی ۱۸۰ درجه بین ۲۵ تا دقیقه میزارم
یک ربع که گذشت برعکسش میکنم
شما چون یه پخت دیگه هم داری تایم کمتری باید بزاری
من امروز بدون نون و برنجم صبح نون عدس درست کردم خیلی خوب شده بود واسه تنوع خیلی خوبه
یک ربع که گذشت برعکسش میکنم
شما چون یه پخت دیگه هم داری تایم کمتری باید بزاری
من امروز بدون نون و برنجم صبح نون عدس درست کردم خیلی خوب شده بود واسه تنوع خیلی خوبه