ندا جون این مشکل منم بوده کلا وقتی خوابه به ندرت آروغ میزنه هرچقدرم نکهش دارم و پشتشو ماساژ بدم یا یزنم.،ولی خب دیگه سنگرو حفظ میکنم اما خیلی وقتا که خوابش سنگینه میدونمم آروغ نمیزنه میذارمش رو دوشم ولی دیگه ضربه نمیرنم و ماساژم نمیدم بیدار نشه،( مخصوصا اون اوایل که خواب نداشت و با بدبختی میخوابید منم جنازه ای بیش نبودم )فقط عمود نگهش میدارم شیر برنگرده یه بیست دقیقه یک ربع نگه میدارم و دیگه میذارم سرجاش بخوابه
تو این حالت وقتی بیدار میشه بلندش که میکنم سریع آروغ میزنه بعضی وقتام نمیزنه دیگه خیلی ببخشید از پایین مجبوره تخلیه کنه اونم بهرحال مهارته باید یاد میگرفت
تازه این وسطا شده بود خیای بدقلقی میکرد با بدبختی زیر سینه میخوابید تا میذاشتم رو دوش هم حتی بی ماساژ بیدار میشد چند بار زیر سبیلی همونطور خوابوندمش. اما خب نه زیاد.
تو این حالت وقتی بیدار میشه بلندش که میکنم سریع آروغ میزنه بعضی وقتام نمیزنه دیگه خیلی ببخشید از پایین مجبوره تخلیه کنه اونم بهرحال مهارته باید یاد میگرفت
تازه این وسطا شده بود خیای بدقلقی میکرد با بدبختی زیر سینه میخوابید تا میذاشتم رو دوش هم حتی بی ماساژ بیدار میشد چند بار زیر سبیلی همونطور خوابوندمش. اما خب نه زیاد.