۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۶:۴۴ عصر
لیانه من یادم نیست کدوم صفحه است ولی طرز تهیه اش با اجازه یوتاب این طوری:
اول ی قاشق غذاخوری آرد ذرت تو ماهیتابه تفت میدی تا رنگش ی کم عوض بشه مثل حلوای معمولی که درست میکنیم. بعد دو قاشق چای خوری کره میریزی هم میزنی که آرد گلوله نشه، بعد ی خرما بزرگ پوست گرفته رو میریزی توش هم میزنی له میکنی و در آخر کلاب و پودر و دارچین و زعفران هر کدوم دوست داشتی به میزان لازم میزنی. من زعفران آب شده نداشتن فقط گلاب و دارچین زدم. دلی خودمم طعمش دوست داشتم خوب بود
اول ی قاشق غذاخوری آرد ذرت تو ماهیتابه تفت میدی تا رنگش ی کم عوض بشه مثل حلوای معمولی که درست میکنیم. بعد دو قاشق چای خوری کره میریزی هم میزنی که آرد گلوله نشه، بعد ی خرما بزرگ پوست گرفته رو میریزی توش هم میزنی له میکنی و در آخر کلاب و پودر و دارچین و زعفران هر کدوم دوست داشتی به میزان لازم میزنی. من زعفران آب شده نداشتن فقط گلاب و دارچین زدم. دلی خودمم طعمش دوست داشتم خوب بود