کدو پلو: (8ماهگی)
کدو حلوایی یا همون کدو تنبل معروف رو پوستش رو جدا میکنیم بعد ریز ریز میکنیم با پیاز میگذاریم سرخ شه کمی بعد توش کمی شکر میریزیم و میگذاریم خوب نرم شه بعد پلو رو به صورت کته میپزیم و لاش کدو ها رو میریزیم و در آخر کمی کره هم روپلو میندازیم
اگر آب مرغ یا گوشت هم داشتین که چه بهتر پلو رو تو آب گوشتو مرغ کته کنین.
اگه پلو مرغ یا پلوهای دیگه برای جوجه هاتون درست کردین و نخوردن اونا رو دور نریزین. یه غذای ابتکاری خوشمزه میشه باهاش درست کرد :
ک*ت*ل*ت برنج : (1 سال به بالا)
پلو مرغ یا پلوهای دیگه هر اندازه که دارین
تخم مرغ 1 یا 2 عدد
کره 1 قاشق
آرد گندم کمی
آرد سوخاری درصورت تمایل کمی
طرزتهیه:
همه ی موادرو بریزین توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی بزنین تا له بشه. بعد از این مایه با قاشق بردارین و توی روغن داغ بریزی و بزارین دوطرفش سرخ بشه. اگه یه کم مایه تون سفت تر باشه میتونین دوطرفش رو پودرسوخاری بزنین و بعد سرخش کنین و به نی نی خوشگلاتون بدین نوش جون کنن.
پنکیک کدوحلوایی : ( 1سال به بعد)
-2پیمانه آرد
-2قاشق غذاخوری شکر
-1 و سه چهارم پیمانه شیر
-یک دوم پیمانه کدوحلوایی پخته له شده
-1تخم مرغ بزرگ
-2قاشق روغن مایع یا زیتون بی بو
- پودر نارگیل یا بادوم یا پسته درصورت تمایل.
طرزتهیه:
مواد خشک رو باهم مخلوط کنین و آروم آروم شیر رو اضافه کنین و هم بزنین. بعدشم روغن و کدوحلوایی رو اضافه کنین و حسابی هم بزنین تا یکدست بشه. کف یه ماهیتابه ی کوچیک رو بعد از داغ شدن یه کم روغن بزنین. فقط به حدی که یه ذره چرب بشه و بعدش با یه ملاقه از این مایه بریزین کف ماهیتابه و بچرخونینش تا بصورت یه دایره دربیادش و همه جای اون یکسان بشه. بعد بزراین روی حرارات و منتظر بمونین تا روش حباب ظاهر بشه و بپزه . بعدش با کفگیر اون رو برگردونین و اون طرفش رو هم 2-3 دقیقه حرارت بدین تا حسابی بپزه. بعد از پختن هم میتونین روش رو از پودرهایی که دارین بریزین و به نی نی گلتون بدین نوش جون کنه.
تذکر1: برای نی نی های زیر یکسال فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنین.
تذکر2: می تونین یه مقدار آب و شکر رو بزارین روی حرارت تابصورت شربت دربیاد و بعدش یه مقدار کدوحلوایی پخته له شه بریزین توش و با یه کم دارچین خوشبوش کنین و خوب هم بزنین تا مثل سس غلیظ بشه و بعد از پخت پنکیک ها اون رو بریزین روش و بعد پودرها رو روش اضافه کنین.
خوراک مرغ خوشمزه
یه خوراکی خوشمزه برای نی نی های بی اشتها: (1 سال و نیم به بالا)
موادلازم:
فیله مرغ بدون استخوان 1 کف دست
سیب زمینی سرخ شده (یا چیپس خلالی) به مقدار لازم
ذرت پخته (یا کنسرو ذرت) 2-3 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک 1 عدد
سس کچاپ و سس سالاد فرانسوی به مقدار کم
طرزتهیه:
فیله مرغ رو با 1 عدد پیاز خردشده و مقداری خیلی کمی آب میزاریم بپزه. چون مقدار مرغ کم هست باید دقت کنیم که آب کمی بریزیم . به اندازه ای که در انتهای پخت ؛ به اندازه ی یکی دوقاشق آب درظرف بمونه. بعد سیب زمینی خلالی سرخ شده یا چیپس خلالی رو میریزم و بعدشم ذرت های پخته رو اضافه میکنیم. یه کم سس کچاپ و سس سالاد فرانسوی (یا مایونز) اضافه میکنیم و یکی دوتا هم میزنیم و سریع از روی حرارت برمیداریم. نوش جون نی نی های خوشگل
نکته1: بهتره بجای چیپس از سیب زمینی سرخ شده ی خونگی استفاده بشه.
نکته2: بعد از ریختن سس سالاد فرانسوی یا مایونز باید غذا رو سریع از روی حرارت برداشت.
نکته3: میتونین از پنیر فیلا فیلا یا پنیر پیتزا هم برای روی این غذا استفاده کرد و بعد از پخت روی غذا ریخت تا با گرمای غذا آب بشه.
کیک مرغ : (8 ماهگی به بالا)
فیله ران مرغ 1 تکه زرده تخم مرغ 1 عدد سیب زمین کوچک 1 عدد کدو حلوایی (یا هویج) 1 تکه آرد برنج خونگی 1 قاشق مرباخوری
طرزتهیه: ران مرغ و سیب زمینی و کدوحلوایی (یا هویج) رو با کمی آب بزارین بپزه و آبش تقریبا تموم بشه. بعدش این مواد رو له کنین و با زرده تخم مرغ و آرد برنج مخلوط کنین و بریزین توی قالب های مدل دار و بزارین توی فر (یا فر برقی یا ماکرو فر) تا کاملا بپزه. بسته به دمای فرتون حدودا 1 ربع تا 20 دقیقه طول میکشه تا آماده بشه. چون فقطباید آرد برنج و تخم مرغش بپزه زود آماده میشه.
نکته1: اگه از این غذا برای نی نی های بالای پ سال استفاده میکنین میشه از تخم مرغ کامل استفاده کنین.
نکته2: میتونین بجای مرغ از گوشت چرخکرده استفاده کنین .
نکته3: در ترکیبات این غذا میتونین چیزای دیگه مثل پیاز رنده شده یا کرفس پخته هم استفاده کنین.
نکته4: میتونین قالب های کوچک مدل دار( پروانه؛ ستاره؛ قلب و ...) تهیه کنین و از اونها برای پخت غذاهای نی نی تون استفاده کنین.
نکته5: داخل و دیواره های قالبتون رو با کمی روغن چرب کنین که راحت تر غذا از داخلش دربیاد. البته بزارین کاملا سرد بشه وگرنه به لبه های قالب می چسبه.
نکته6: این غذا رو میتونین برای نی نی های بزگتر هم استفاده کنین
کدو حلوایی یا همون کدو تنبل معروف رو پوستش رو جدا میکنیم بعد ریز ریز میکنیم با پیاز میگذاریم سرخ شه کمی بعد توش کمی شکر میریزیم و میگذاریم خوب نرم شه بعد پلو رو به صورت کته میپزیم و لاش کدو ها رو میریزیم و در آخر کمی کره هم روپلو میندازیم
اگر آب مرغ یا گوشت هم داشتین که چه بهتر پلو رو تو آب گوشتو مرغ کته کنین.
اگه پلو مرغ یا پلوهای دیگه برای جوجه هاتون درست کردین و نخوردن اونا رو دور نریزین. یه غذای ابتکاری خوشمزه میشه باهاش درست کرد :
ک*ت*ل*ت برنج : (1 سال به بالا)
پلو مرغ یا پلوهای دیگه هر اندازه که دارین
تخم مرغ 1 یا 2 عدد
کره 1 قاشق
آرد گندم کمی
آرد سوخاری درصورت تمایل کمی
طرزتهیه:
همه ی موادرو بریزین توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی بزنین تا له بشه. بعد از این مایه با قاشق بردارین و توی روغن داغ بریزی و بزارین دوطرفش سرخ بشه. اگه یه کم مایه تون سفت تر باشه میتونین دوطرفش رو پودرسوخاری بزنین و بعد سرخش کنین و به نی نی خوشگلاتون بدین نوش جون کنن.
پنکیک کدوحلوایی : ( 1سال به بعد)
-2پیمانه آرد
-2قاشق غذاخوری شکر
-1 و سه چهارم پیمانه شیر
-یک دوم پیمانه کدوحلوایی پخته له شده
-1تخم مرغ بزرگ
-2قاشق روغن مایع یا زیتون بی بو
- پودر نارگیل یا بادوم یا پسته درصورت تمایل.
طرزتهیه:
مواد خشک رو باهم مخلوط کنین و آروم آروم شیر رو اضافه کنین و هم بزنین. بعدشم روغن و کدوحلوایی رو اضافه کنین و حسابی هم بزنین تا یکدست بشه. کف یه ماهیتابه ی کوچیک رو بعد از داغ شدن یه کم روغن بزنین. فقط به حدی که یه ذره چرب بشه و بعدش با یه ملاقه از این مایه بریزین کف ماهیتابه و بچرخونینش تا بصورت یه دایره دربیادش و همه جای اون یکسان بشه. بعد بزراین روی حرارات و منتظر بمونین تا روش حباب ظاهر بشه و بپزه . بعدش با کفگیر اون رو برگردونین و اون طرفش رو هم 2-3 دقیقه حرارت بدین تا حسابی بپزه. بعد از پختن هم میتونین روش رو از پودرهایی که دارین بریزین و به نی نی گلتون بدین نوش جون کنه.
تذکر1: برای نی نی های زیر یکسال فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنین.
تذکر2: می تونین یه مقدار آب و شکر رو بزارین روی حرارت تابصورت شربت دربیاد و بعدش یه مقدار کدوحلوایی پخته له شه بریزین توش و با یه کم دارچین خوشبوش کنین و خوب هم بزنین تا مثل سس غلیظ بشه و بعد از پخت پنکیک ها اون رو بریزین روش و بعد پودرها رو روش اضافه کنین.
خوراک مرغ خوشمزه
یه خوراکی خوشمزه برای نی نی های بی اشتها: (1 سال و نیم به بالا)
موادلازم:
فیله مرغ بدون استخوان 1 کف دست
سیب زمینی سرخ شده (یا چیپس خلالی) به مقدار لازم
ذرت پخته (یا کنسرو ذرت) 2-3 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک 1 عدد
سس کچاپ و سس سالاد فرانسوی به مقدار کم
طرزتهیه:
فیله مرغ رو با 1 عدد پیاز خردشده و مقداری خیلی کمی آب میزاریم بپزه. چون مقدار مرغ کم هست باید دقت کنیم که آب کمی بریزیم . به اندازه ای که در انتهای پخت ؛ به اندازه ی یکی دوقاشق آب درظرف بمونه. بعد سیب زمینی خلالی سرخ شده یا چیپس خلالی رو میریزم و بعدشم ذرت های پخته رو اضافه میکنیم. یه کم سس کچاپ و سس سالاد فرانسوی (یا مایونز) اضافه میکنیم و یکی دوتا هم میزنیم و سریع از روی حرارت برمیداریم. نوش جون نی نی های خوشگل
نکته1: بهتره بجای چیپس از سیب زمینی سرخ شده ی خونگی استفاده بشه.
نکته2: بعد از ریختن سس سالاد فرانسوی یا مایونز باید غذا رو سریع از روی حرارت برداشت.
نکته3: میتونین از پنیر فیلا فیلا یا پنیر پیتزا هم برای روی این غذا استفاده کرد و بعد از پخت روی غذا ریخت تا با گرمای غذا آب بشه.
کیک مرغ : (8 ماهگی به بالا)
فیله ران مرغ 1 تکه زرده تخم مرغ 1 عدد سیب زمین کوچک 1 عدد کدو حلوایی (یا هویج) 1 تکه آرد برنج خونگی 1 قاشق مرباخوری
طرزتهیه: ران مرغ و سیب زمینی و کدوحلوایی (یا هویج) رو با کمی آب بزارین بپزه و آبش تقریبا تموم بشه. بعدش این مواد رو له کنین و با زرده تخم مرغ و آرد برنج مخلوط کنین و بریزین توی قالب های مدل دار و بزارین توی فر (یا فر برقی یا ماکرو فر) تا کاملا بپزه. بسته به دمای فرتون حدودا 1 ربع تا 20 دقیقه طول میکشه تا آماده بشه. چون فقطباید آرد برنج و تخم مرغش بپزه زود آماده میشه.
نکته1: اگه از این غذا برای نی نی های بالای پ سال استفاده میکنین میشه از تخم مرغ کامل استفاده کنین.
نکته2: میتونین بجای مرغ از گوشت چرخکرده استفاده کنین .
نکته3: در ترکیبات این غذا میتونین چیزای دیگه مثل پیاز رنده شده یا کرفس پخته هم استفاده کنین.
نکته4: میتونین قالب های کوچک مدل دار( پروانه؛ ستاره؛ قلب و ...) تهیه کنین و از اونها برای پخت غذاهای نی نی تون استفاده کنین.
نکته5: داخل و دیواره های قالبتون رو با کمی روغن چرب کنین که راحت تر غذا از داخلش دربیاد. البته بزارین کاملا سرد بشه وگرنه به لبه های قالب می چسبه.
نکته6: این غذا رو میتونین برای نی نی های بزگتر هم استفاده کنین